Stimulace při IVF a antibiotika

10923
21.10.23 11:50

Stimulace při IVF a antibiotika

Ahoj, máte někdo zkušenost, že se musela nasadit antibiotika během stimulace při IVF? Dnes jsem 7. DC a 6. den stimulace a přepadl mě dost silný zánět močáku, takže nasazeny antibiotika a v pondělí na kontrole, že se uvidí a zatím mám stimulovat dále. Příští týden by měl být odběr. Je to 4. IVF, takže z toho mám celkem depku. :roll:

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1353
21.10.23 19:41

Mě kvůli zánětu moč. museli dat antibiotika po vložení embrya. Nedopadlo to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
21.10.23 20:35

@Tulipankaa po vlozeni embrya se obcas dava i preventivne, ale rika se, ze telo pak bojuje vic s infekci a embryo ma vetsi sanci se uhnizdit. Toho bych se asi tolik nebala, ted mi jde fakt o to, zda to muze nejak rapidne snizit kvalitu vajicek no. Ale diky za odpoved :) a preju moc moc stesti, jestli jeste stale “bojujete” :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
21.10.23 20:38

Během ne… já měla začít stimulaci a dostala jsem anginu, takže jsme to odložili těsně před s tím, že “teď nemůžeme”. Ale tam byla možnost ještě to nerozjíždět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
21.10.23 20:43

@Lenkalin jono, tohle uz je rozjetej vlak, kterej nejde moc zastavit. Mluvila jsem s koordinatorkou, vetsinou to problem pry nebyva. Dostala jsem antibiotika vhodny pro tehotny, tak snad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
21.10.23 20:44

@DandátkoP bude to ok, ví, co dělají. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
21.10.23 20:49

@Lenkalin diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
22.10.23 00:10

@DandátkoP no pri těch bolestech co jsem měla hned po vložení, jelikož se tam dr neuveritelne bolestné štoural což jsem zažila poprvé se mi udelal ten zanet a pak ty antibiotika…
Dekuji stále bojujeme :roll: taky držím palce a pokud možná ja osobně bych se všem praškum vyhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.10.23 07:14

@Tulipankaa ja mivam zanety celkem casto, teda mivala pred 4 rokama cca, u me je to dost spojeny se stresem a ten ted mam no. A tenhle by se bez leku neobesel, nemohla jsem vstat z wc. V tomhle je zas lepsi, kdyz se zanet preleci, nez aby zustaval. :)

Tyjo, ale jak to popisujes, to jsem taky nikdy nezazila a to jsem transferu mela bohuzel az moc…vetsinou ani vubec nevim, ze neco delaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
22.10.23 11:45

@DandátkoP taky jsem už měla více transferu a vždy jsem to brala jako úplně ten nejlehčí krok, o kterém jsem ani nevedela! ale toto s tím hroznym dr to byla bolest! pouzil Neste nějaké kleště prý mu tam něco zavazelo no sestra mi musela držet nohy ti říkám horor.Hned jsem měla pocit, ze toto nemůže vyjít a na druhy den se mi udelal ten zanet, strašná bolest pohotovost antibiotika a samozřejmě to nevyslo.Ale z každého je to samozřejmě jiné a jak říkám předchozí moje transefry byly jako po másle doslova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.23 10:19

Ahojte všechny nadstavajici maminky a i ty které čekají
Mám takový dotaz nebo si chci snad povykladat.
Mám 2 zdravé děti ale teď sme se s manželem rozhodli před dvěma lety že se dame na umělé oplodnění ve Zlíně.
Manžel má 2 roky zamrazene sperma jelikož musel na chemo a měl rakovinu močových cest čekala ho operace a teď má vývod. Deti už mame velké z predeslich vztahů. Rozhodli sme se že chceme i spolu. Mám u toho ale i tak trošku obavy a strach. Podarilo se někomu otěhotnět na první pokus? mějte se hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí