Střevní chřipka, možnost nakažení?

Anonymní
25.11.23 22:41

Střevní chřipka, možnost nakažení?

👋 jak dlouho po střevní chřipce se dá chytit střevní chřipka z předmětu? kamarádka měla 2 týdny zpátky střevní chřipku, měla za úkol mi dát rtenku na rty, kterou měla na sobe, když měla tu chřipku. A taky jsem kouřila její elektronickou cigaretu, ale až dneska jsem se dozvěděla, že měla nedávno tu chřipku.
Dá se to z toho ještě chytit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
25.11.23 22:42

To asi těžko, ale promiň jste celkem čuňata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16948
25.11.23 22:45
@Pejskarkaa píše:
To asi těžko, ale promiň jste celkem čuňata

Ještě se mohly i líbat, když už, tak už :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80095
25.11.23 22:51
@Anonymní píše: 👋 jak dlouho po střevní chřipce se dá chytit střevní chřipka z předmětu? kamarádka měla 2 týdny zpátky střevní chřipku, měla za úkol mi dát rtenku na rty, kterou měla na sobe, když měla tu chřipku. A taky jsem kouřila její elektronickou cigaretu, ale až dneska jsem se dozvěděla, že měla nedávno tu chřipku.

fuuuuj, jak měla za úkol dát ti svou rtěnku? ty používáš rtěnku, kterou se líčil někdo jiný? a kouříte stejnou elektronickou cigaretu? teda, to jsou hygienické návyky jako někde u bezďáků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.11.23 22:57
@Anonymní píše: 👋 jak dlouho po střevní chřipce se dá chytit střevní chřipka z předmětu? kamarádka měla 2 týdny zpátky střevní chřipku, měla za úkol mi dát rtenku na rty, kterou měla na sobe, když měla tu chřipku. A taky jsem kouřila její elektronickou cigaretu, ale až dneska jsem se dozvěděla, že měla nedávno tu chřipku.

ne nedá

nicméně jestli to praktikujete tako :think:

tak můžete od kamarádky chytit jiné…výživné mnamky, proti kterým je střevní chřipka jen taková veselá malá epizoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.11.23 12:15

Možná ještě buď ráda za tu střevní virózu… Fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie