Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Pejskarkaa píše:
To asi těžko, ale promiň jste celkem čuňata
Ještě se mohly i líbat, když už, tak už ![]()
@Anonymní píše: 👋 jak dlouho po střevní chřipce se dá chytit střevní chřipka z předmětu? kamarádka měla 2 týdny zpátky střevní chřipku, měla za úkol mi dát rtenku na rty, kterou měla na sobe, když měla tu chřipku. A taky jsem kouřila její elektronickou cigaretu, ale až dneska jsem se dozvěděla, že měla nedávno tu chřipku.
Dá se to z toho ještě chytit?
fuuuuj, jak měla za úkol dát ti svou rtěnku? ty používáš rtěnku, kterou se líčil někdo jiný? a kouříte stejnou elektronickou cigaretu? teda, to jsou hygienické návyky jako někde u bezďáků
@Anonymní píše: 👋 jak dlouho po střevní chřipce se dá chytit střevní chřipka z předmětu? kamarádka měla 2 týdny zpátky střevní chřipku, měla za úkol mi dát rtenku na rty, kterou měla na sobe, když měla tu chřipku. A taky jsem kouřila její elektronickou cigaretu, ale až dneska jsem se dozvěděla, že měla nedávno tu chřipku.
ne nedá
nicméně jestli to praktikujete tako ![]()
tak můžete od kamarádky chytit jiné…výživné mnamky, proti kterým je střevní chřipka jen taková veselá malá epizoda…
👋 jak dlouho po střevní chřipce se dá chytit střevní chřipka z předmětu? kamarádka měla 2 týdny zpátky střevní chřipku, měla za úkol mi dát rtenku na rty, kterou měla na sobe, když měla tu chřipku. A taky jsem kouřila její elektronickou cigaretu, ale až dneska jsem se dozvěděla, že měla nedávno tu chřipku.