Střídání na OCR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
14.9.21 18:21

@a12 pokud jste vdana/mate partnera, tak mate narok na 9dni placenych.Kdyz v prubehu tech 9dni pujdete do prace, tak se nic neprodluzuje o dny, co jste byla v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11143
17.10.21 20:33
@Míša061983 píše:
@Bubla Bůčková dobry den, na ossz delam a ocr primo vyplacim.Do prace odevzdate 1.dil ocr a listek na penize k urcitemu datu, ktery vam vypise pediatr.Na web strankach vytisknete formular, o kterem pisete a ten preda do prace otec ditete zaroven s 2.dilem a vse je vyreseno. Takze vy 1+listek na penize k ocr a otec formular od ossz+ 2.dil

Zdravím a chci se zeptat. Kam se vyplňují ty dny, kdy jsem v práci a kdy na OČR? Na těch tiskopisech od dr. jsem ti nikde neviděla, že by tam byla nějaká okýnka… Nebo to tam vyplní mzdovka někam podle docházky?

Zítra musím s dcerou k dr. a ocr si nechám napsat až od úterka, s tím, že některé dny bych do práce chodila…

A ještě jedna věc. Před týdnem jsem skončila OČR, jen 3 dny. Bohužel dceři se nemoc vrátila… Mezitím jsem byla celý týden v práci, ona ve škole. Lze si opět zažádat o ošetřovné, nebo platí to, že se jedná o stejnou diagnózu a nemám vlastně už nárok? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11143
17.10.21 20:35
@Míša061983 píše:
@Bubla Bůčková dobry den, na ossz delam a ocr primo vyplacim.Do prace odevzdate 1.dil ocr a listek na penize k urcitemu datu, ktery vam vypise pediatr.Na web strankach vytisknete formular, o kterem pisete a ten preda do prace otec ditete zaroven s 2.dilem a vse je vyreseno. Takze vy 1+listek na penize k ocr a otec formular od ossz+ 2.dil

Jo a co to je lístek na peníze? Já vždy dostanu od dr. jen dva díly tiskopisu, který je téměř totožný… A mzdovka to chce až s docházkou koncem měsíce. Žádný papír předem odevzdat nemusím, stačí jen v práci oznámit, že nepřijdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
20.3.25 09:27

Obnovuji:
Poprvé se budeme střídat na OČR, takže nevím, jak to fungovalo před 1.1.2025 a nevím to tedy ani nyní, kdy je to elektronicky. Už se někdo od 1.1.2025 střídal a poradí mi prosím, jak se to dělá? Vystavuje dr. papír pro druhého z rodičů? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24608
20.3.25 19:46
@Anik6 píše: Více

https://www.cssz.cz/…ec-osetrovne

Pozor, dá se už vystřídat jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
20.3.25 21:55

@lucad77 děkuji, toto jsem taky četla, ale myslela jsem, že by měl někdo přímou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí