Stříháte cedulky u dětského oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
cedulka z trčící z pod kalhotek, podprsenky nebo plavek je fakt vošklivá.
Monny89 píše:
já jsem teda nic nestříhala… zatím nevím jestli to bude překážet nebo ne.. jinak u svýho oblečení si teda cedulky stříhám (převážně u spodního prádla)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já zodpovědně stříhám, obě děti jsou atopici a malý měl na krčku vzadu úplně rozedranou rudou kůži, jak ho to škrábalo, takže poctivě všechna trika a mikči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj také stříhám jen ty hnusné tvrdé na boku aby ho to pak neškrábalo, ty za krkem se značkou a velikostí nechávám.. pro sicher, většinou jsou stejně látkové takže si myslím že ty vadit nebudou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stříhám, stříhám, stříhám. Značka neznačka, velikost nevelikost. Sama nesnáším kousavé cedule a oblečení. Starší syn to má po mě
nová věc a už přijde s nůžkama, mami, ustřihni… Mladší si jednou, když chodil do školky, ustříhl sám cedulku na značkové zimní vestě
Vesta byla oboustranná a vyfikl tam okno jak vrata
měl ji asi týden. Tenkrát mě málem trefil šlak
, dnes už to dáváme k lepšímu jako vtipnou historku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestříhám, nehodlám se pak přehrabovat dětským oblečením a hledat tu správnou velikost podle metru. Většinou jsou to cedulky jemný, takže neškrábou a nekoušou, u svýho jsem dřív stříhala každou, ale nějak se polepšili a nebo jsem si dlouho nic nekoupila
takže jsem nestříhala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strihala jsem,striham a budu strihat.Me osobne cedulky vadi a to vsechny,jestli jsou male,nebo velke,to je jedno a kdyz se zamyslim nad tim,jak to muze vadit,nebo vadi miminu,tak ho teda lituju.Nikdy jsem necekala na to,az bude mit za krkem,nebo na boku tela rozedrenou kuzi od tvrde cedulky.
Cedulky striham pouze na obleceni,ktere je primo na telo.
- Citovat
- Upravit
srihám všetky svoje, kým bola dcéra malá, strihala som len tie veľké bočné. Teraz jej ich odstrihnúť musím, jedine ak je nejaká bavlnená, tak tá može ostať. Kvalitné tričko sa dá spoznať aj bez ceduľky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětské většinou nestříhám, přijde mi, že ustřižené mnohdy víc škrábou (sobě stříhám).
Jen ty dlouhé z Tesca nebo na ručníku z IKEI ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na miminkovském oblečení nestříhám, jsou jemné a taky si myslím, že by ustřižená mohla kousat víc.
Oblečení bez cedulky bych si koupila, pokud by se mi líbilo, v bazaru nakupuju běžně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já cedulky stříhám, i když nijak nedráždí, tak mi pořád zavazí. Kromě stříhání je ale nutné cedulky vypárat, protože by ostré hrany od odstřihnuté cedulky mohly škrábat. Jestli kupujete oblečení u vietnam., tak jsem dokonce četla, že cedulky mají nějak závadné. Ale já u nich nenakupuju, protože to může být závadné celé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit