Stříháte cedulky u dětského oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3839
29.4.11 12:51

Stříháte cedulky u dětského oblečení?

Ahoj,
za nějakých 5 týdnů se mi narodí mé první dítě. Oblečení pro něj mám kompletně nachystané, chci ho teď prát a řeším takovou jednu prkotinu.
Na všech oblečcích jsou cedulky - jedna za krkem, kde je napsaná značka a druhá někde na boku, kde jsou pokyny k praní, z jakého je to materiálu apod.
Ty cedulky se mi zdají ale některé dost velké, tak přemýšlím, zda je ustřihnout, aby to prcka netlačilo, neškrábalo nebo tak něco… Ale na druhou stranu si říkám, zda to není škoda. Kupuju vše nové, kvalitní, ověřené značky (mothercare, name-it, next apod.) a bez těch cedulek by se to pak možná těžko později prodávalo.
Takže jsem se vás chtěla zeptat: stříháte cedulky? Když ne, neškrábe to děti? Koupily/i byste oblečení z druhé ruky bez cedulky?
Předem děkuji za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1318
29.4.11 12:54

Ahojky já jsem teda stříhala jen ty na boku,ty za krčkem s velikostí jsem nechávala z prakt,důvodu-právě kůli velikosti.Když to potom budeš chtít prodat a nebo budeš mít druhé dítko,budeš to mít s velikostí snažší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
29.4.11 13:00

Ahoj, ja cedulky většinou nestříhám, jen pokud by se mi zdalo, že jsou opravdu veliké, škrábavé a tak. Sama to u svého oblečení taky nemám ráda, protože většinou ta ustřihnutá škrábe víc než normální. Když kupuji starší oblečení tak od kamarádky, která cedulky taky nestříhala a je to lepší, když se v tom hrabem tak velikosti pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.4.11 13:02

Cedulky jsem neustřihla skoro žádné, jen pár, co mi při nošení přišlo, že škrábou…

K další otázce, oblečení v bazaru bych bez cedulky koupila, kdyby se mi líbilo. Ale věřím, že se bude prodávat hůř, někdo si na ty značky fakt potrpí :). A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
29.4.11 13:03

Většinou nestříhám, jen pokud vysloveně začnou překážet, což se za ty 4 roky stalo asi 2× :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.4.11 13:18

ahoj, cedulky taky nestříhám ze stejného důvodu, když se budou prodávat bude to mnohem lepší. Většinou jsou už z měkkého materiálu, takže mimi nedráždí a neškrábou. Naše malá je cíťa, ale cedulky jí nevadí. Jinak kdyby vadily tak samozřejmě šmiknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.4.11 13:19

Nestriham a myslim,ze se to bude hure prodavat kdyz ustrihnes,nekteri si potrpi na tu znacku,nebo chteji videt velikost atd…
Ja sice hledam dle velikosti,ale pak koupim dle uvedenych rozmeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
29.4.11 13:24

díky za odpovědi :-)

ptám se proto, že sama u svých oblečení cedulky často stříhám (teda jenom ty boční), protože mi docela vadí.
Ale asi to zbytečně řeším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
29.4.11 13:25

Nestříhám, jenom pokud vidím, že ho to dráždí.
Na některých oblečcích nejsou uvedeny klasické velikosti, takže si tam ještě připisuju číslování na které jsem zvyklá(56, 62, 74…) a když někomu něco pujčuju, tak na to buď píšu iniciály a nebo vyšiju nějakou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.4.11 13:29

Stříhám jenom ty velké na boku, co bývají na oblečení z tesca, jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
36544
29.4.11 13:32

já jsem teda nic nestříhala… zatím nevím jestli to bude překážet nebo ne.. jinak u svýho oblečení si teda cedulky stříhám (převážně u spodního prádla) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.4.11 13:34

Nestříhala jsem cedulky, jen pár jsem jich ustřihla, třeba jak tu padlo u oblečení z Tesca, kde jsou ty cedulky dost velké, jinak zrovna cedulky na boku jsou většinou v oblasti plíny, takže neškrábou.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.4.11 14:23

Nestříhala jsem cedulky vůbec až od vel 92 musím
„mamiíííííí ustříhni mi tady tu cedulku nůžkama ano“
takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
29.4.11 14:28

Nesnášim cedulky ani na svém oblečení, škrábou mě. A pářu je i z oblečení malé, pokud nejsou bavlněné a přišité bavlněnou nití. Značkové věci taky kupuju, ale značky mě nezajímají, nepotřebuju se nikde ukazovat co máme na sobě. Bazar neřeším, sama bych z druhé ruky nic na sebe nekoupila a nemám ani v úmyslu nic prodávat. Mám ráda všechno nové a použité miminkovské věci, co jsem si nechtěla schovat na druhé dítě, nabídnu porodnici, ostatní do dětského domova nebo Klokánku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
29.4.11 14:36

:palec: cedulka z trčící z pod kalhotek, podprsenky nebo plavek je fakt vošklivá.

Monny89 píše:
já jsem teda nic nestříhala… zatím nevím jestli to bude překážet nebo ne.. jinak u svýho oblečení si teda cedulky stříhám (převážně u spodního prádla) :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat