Stržený nehet a očr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6609
5.5.24 13:04
@j.a.n.i1 píše: Více

Taky jsem nezmar no :mrgreen: minulou sobotu jsem si vykloubila koleno, koupila se chodící ortéza, co to drží a funguje se dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101510
5.5.24 13:34
@mamule42 píše: Více

Tak on hlavně není důvod, proč by to měla vystavovat praktická, OČR vystavuje ošetřující lékař, tedy ten chirurg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101510
5.5.24 13:35

@Temnástranasíly Jojo, chudák sádra, co ta musela zvládnout… A ještě jsem se s ní několikrát vykoupala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
5.5.24 14:56
@Temnástranasíly píše: Více

Jak komu no, já měla sadru až k rameni a zvladala sem fungovat normálně. I to pořezání sem zažila, skoro sem si amputovala palec a nikdo si kvůli tomu nemusel brát ocr, holt sem akorat nemyla nádobí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.5.24 16:01

Ustrihla jsem si velky kus briska prstu, kdyz byl dceri rok a kousek. Samozrejme ji obvaz silene zajimal. Moje doporuceni, Hema gel, hooodne polstarku, zavazat obvazem do „poradne bambule“. Ja jsem pres davala jeste ustrizeny prst z latex rukavice a to prilepila leukoplati, abych to nemusela prevazovat kazde prebalovani/myti a aspon chvili to vydrzelo. Kdyz tam bylo dost obvazu, jeji dotyk tolik nebolel, samozrejme vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat. Dalo se to, jen koupani jsem prenechala partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.5.24 16:13

Moje dcera s rukou v sádře (zlomené zápěstí) házela nože na terč a dělala hvězdy. Nic bl. bějšího už ji napadnout nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101510
5.5.24 16:29

@Lucie-N-B :mrgreen: tak to je lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
5.5.24 19:22
@j.a.n.i1

Jistě, ty to víš líp :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10648
5.5.24 19:33

A pak že ženská vydrží hodně 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16879
10.5.24 18:08

Já musela fungovat doma s 2letým i s nohou v sádře. Naštěstí máme 3kk s obyvakokuchyní a po bytě jsem se pohybovala na kolečkovým PC křesle, při vaření si dávala nohu na židli, chlap musel samozřejmě venčit psa i dítě, nakupovat, pomoct mi s mytím sebe i dítěte a když jel pryč na víc dní, přestěhoval nás i se psem ke svým rodičům, kde mohl kluk aspoň na zahradu. Ten měl ruku v gypsu na podzim - pr. zápěstí. Tak to jsem si brala očr, nemohl s tím ze začátku skoro nic, bolelo ho to, naštěstí pak bylo volno a po podzim. prazdn. šel do školy, to už se s tím naučil fungovat docela dobře. Problém byl se třeba oblíct, otevřít si pití… vybavuje se mi film Ruce v záruce, tam to byla teprve prekérka! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16879
10.5.24 20:48

Já několikrát hodila u tchýně záda na terase i s klackama, když mi to podjelo na mokré dlažbě. Kotník naštěstí srostl jak měl, ale na kruhový trénink jsem od té doby radši nepáchla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
10.5.24 20:52

Tak co, bylo OČR, nebo nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13692
10.5.24 20:59

S ročním jsem fungovala doma se zlomenou rukou a hrudnikem v korzetu kvůli poškozenému obratli😁 chápu ze to muselo být nemilé a musí to pekelne bolet, ale nemůže to být nic, co by člověk nezvládl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty