Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sice je to nepříjemné, ale nevěřím tomu že ti tvoje praktická lékařka OČR vystaví. Co takhle zítra zvednout telefon a zavolat. I když si myslím že to zvládneš i tak.
@Anonymní píše: Více
Prosímtě nebuď fňukna ![]()
Tohle fakt nevěřím, že někdo může myslet vážně.
![]()
Zkus se zeptat lékařky. Naprosto tě chápu
Já s tím samým byla 2 týdny na neschopence. Myslete si, co chcete
Je to otevřená rána, měla jsem antibiotika a ruku po loket v sádře.
@Fiducia píše: Více
Ruku po loket v sádře kvůli strženému nehtu, to určitě ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Muze byt, syn to měl taky. Strhnul si nehet a aby měl ruku v klidu, mu dali dlahu až po loket.
Nicméně nepocitala bych, ze na tohle bude nějaký doktor ochotný psát ocr u dospělého člověka, i bez jednoho prstu se dá celkem normálně fungovat ![]()
@Kriss Tina píše: Více
No to je právě to, není to o vynechání jednoho prstu. Vyřadí ti to celou ruku. Nestalo se mi to, ale měla jsem ruku blbě pořezanou, přitom malý řez a prostě s ní nešlo moc manipulovat.
@Temnástranasíly Já tedy nevím, já měla blbě zlomený malíček, takže sádra k lokti a ruku mi to nevyřadilo a že bych ji měla v klidu (krom asi prvních 2 dnů) to taky fakt ne ![]()
Tak asi záleží jaký je to prst…je rozdíl zda je to malíček a nebo palec ci ukazováček. Jinak tě omezí zranění na dominantní ruce nebo na té druhe…Ale pochybuju že to doktorka napíše..
Jasně je to nepříjemné ale asi to budes muset nějak zvládnout…
Já jako chápu že to musí šíleně bolet a být nepříjemný, ale očr by mě fakt nenapadla ![]()
Ahoj, včera mi na pohotovosti strhli nehet na ruce, hrozně to bolí, mám být teď několik dní v klidu a ruku šetřit. Máme ale 11měs syna, v klidu to mít nemůžu, hlavně s tím nejde nic moc dělat, pořád mi do toho syn bouchá. Tatínek pracuje a nemůže si vzít dovolenou, tak se ptám, lze si otec může vzít očr na par dni než se to zahojí?