Studium individual, dítě, hlídání..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
31.8.17 15:10
@astoret píše:
tak zk bude mít zakladatelka až v lednu a to už s malou může být vše jinak, vidím to u mé dcery, měsíc co měsíc je to jiné, u nás separační uzkost pomalu odeznívá a upřímně snáz se najde hlídání, třeba ta babička jen na zkoušky, než-li co týden celý den od rána do večera, přeci jen, ty zk se dají vměstnat do pár půl dní..

Já mám právě zkušenost, že jednou za měsíc jsem hlídání měla, když jsem potřebovala na zkoušku. Ale na zkouškový už to byl problém, protože to bylo hlídání i několikrát v týdny. - dálkové VŠ. Moje dcera má separacku horší a horší. Začali ji to pouštět až po roce a půl.

Takže spoléhat se, že to bude v lednu lepší nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
31.8.17 16:53

@Netopirek tak každý dítě je jiný, ale píše, že má 19 m takže v lednu bude kolem 2 let a to už by být lepší mohla, přinejhorším se to dá dělat, že manžel by si mohl bzít dovču? na zk? den - dva a mít je jednu za druhou, pokud si na to troufne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.8.17 19:41

@astoretno teď v 20 m už jsou dobré dny kdy ji můžu klidně někde nechat. Ale pak jsou dny, jako dnes, co nemůžu ani na záchod.
Já mám chlapa OSVČ, takže volno si jen tak udělat nemohl. Já kvuli dětem studium ukončila. Že to zkusím až budou starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze