Studium na VŠ - vojenská logistika, nebo zubní lékařství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Studium na VŠ
Zdravím všechny. Studuji na střední škole, která má obor studia logistiku, tudíž se více pohybuji v ekonomických a podnikatelských předmětech. Jsem ve třetím ročníku a za tři roky na této škole jsem zjistila, že tam nemám co dělat, protože mě to hrozně moc nebaví. Hodně lituji, že jsem nešla na gymnázium, protože když se rozhoduji, kam dál na VŠ, hodně mě berou dva obory, jeden je vojenská logistika, což je asi OK, co se týče SŠ, ale druhý je zubní lékařství. Nevím, jak bych se tam mohla dostat s touto školou, protože je za potřebí mít širší znalosti z biologie, chemie a fyziky, aby se člověk dostal na lékařskou fakulutu. Ráda bych slyšela Váš názor
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Michelle_B Tak jedině dohnat samostudiem nebo přípravné kurzy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přípravné kurzy od dané fakulty, kterou si vybereš jsou fajn.Sice se platí, ale jsou užitečné. Navíc se dají pořídit opět od fakulty takové knížečky s připravenýma otázkama, které se poté objevují v přijímacích zkouškách, sice to je o dost složitější cesta, ale pokud vážně stojíš o studium jiného obrou, tak ti nic jiného nezbude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_B Mě teda přípravné kurzy nic nedaly… Ale chodila jsem na ty víkendové, tak třeba ty všední budou lepší.
Každopádně fakuty vydávají knížečky s testovými otázkami. Je jich sice požehnaně, ale dá se to naučit, dokonce i nazpamět. A spíš než přípravné kurzy od fakulty bych volila individuální doučování danných předmětů a samostudium ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_B zkusit sehnat doučování z té biologie a spol? jinak nwm, pokud Tě logistika jako taková nechytla, nešla bych na vojenskou logistiku - to mi přijde nesmyslné
sama logistiku mám, ale mi fakt baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit