Studium UHK s miminkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium UHK s miminkem
Ahoj holky, studoval někdo UHK s miminkem? Za měsíc nastupuju na Pdf kombinovaně a mám tříměsíční dceru. Nevíte někdo, prosím, jestli je na Áčku nějaká hlídací místnost s kuchyňkou a sezením, kde by mohl být manžel nebo babička s mimi, zatímco já budu na přednáškách?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hlídací místnost určitě ne, proč ho tam chceš tahat s sebou a Nenechas ho doma? Jinak kombinované znamená cca každých 14 dni si pátek hodne hodin ve škole, nebo alespoň to tak je na fimce, to tam bude celou dobu s tebou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za reakci.:-) Vím, co znamená kombinované, už mám rozvrh. Budu ji brát s sebou, protože plně kojím. Jeden semestr to bude hodně náročný, pak už budou příkrmy, tak to bude lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já už jsem pár let že skoly, pokud vím, byla tam jen kantýna, pro děti nic moc, ale na fb je skupina s názvem Univerzita Hradec Králové, poptala bych se tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele kámoška to dělala tak, že synka hlídal její brácha, a ona ho v kantýně potom nakojila (my teda chodíme na FIM). Ale co vím, tak raději odstříkala, a mimino bylo hlídáno doma. Protože těch 6 hodin bylo moc jak na to dítě, tak i na bráchu. A je lepší mít nějaké hlídání doma, než nemít žádné ve škole
odmítání kojení se nekonalo, synek byl v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky díky
podívám, poptám se.
S tím odstříkáním to je dobrej nápad, že by mohla zůstat doma. Jen se bojím, aby po lahvi chtěla pít z prsu.. Zkusím se poptat nějaký laktační poradkyně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jako podle mě, když mimčo nebudeš cpát flašku každý den, to za tu dobu přežije. Nakojíš těsně před odchodem, v průběhu dostane jednou, dvakrát flašku, a nakojíš po příchodu. On se ani dudlík nedoporučuje kvůli bojkotu kojení, ale má ho každé druhé mimino.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betyna7 je tam detsky koutek:-)nase mala to tam miluje:-)od novorozence ji tam hlidaj babicky/ spoluzacky. (Prababicky se moc neciti na to byt s ni doma radsi jsou )..je tam mikrovlna, a konvice:-)…myslim ja jsem na prezencnim domu to mam 10minut takze tam jsou vzdycky tak hod a pul maximalne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betyna7 jinak pokud tam ma kdo byt s malou urcite dokud je plne kojena je to nejlepsi moznost, kdykoliv si tam muzes odskocit nakojit;-)lahev bych zbytecne necpala;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt dětskej koutek s konvicí a mikrovlnkou? To je super!
Tak mám obě možnosti, koutek (hlídat bude manžel/babička) nebo láhev. To jsem ráda, promyslím to a uvidíme, co nám bude bližší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Láhev v žádném případě! Na to si zvykne hned a prso bude odmítat… Me už malyho prikrmovaly v nemocnici kvůli nedostatku mlika. Pres prst a vedle něj dáš stříkačku, ale to by ti musel někdo ukázat jak na to, klidně se stav
jinak odsávačka super věc, mam elektronickou medelu a vždy když jedu pryč tak jen mamka rozmrazí a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betyna7no tou mikrovlnou si zase tak jistá nejsem:-Dale určitě je dole u šaten:-))je to místnost vyloženě upravne pro dětí jsou tam hračky, knížky, židličky stoleček, 2gauče…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit