Studuje tu prosim někdo VŠ polytechnickou v Jihlavě?

Anonymní
26.6.17 22:49

Studuje tu prosim nekdo VS polytechnickou v Jihlave ?

Ahojda, prosim jaké ma tato VS renomé, mate zkusenost? dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
26.6.17 23:12

No ja tam v roce 2010/2011 chtela studovat CR, prezencni forma. Dva semestry stačily, dle mého je to škola s prisernou organizaci, (ne)kvalitou výuky, a velmi špatným výběrem vyucujicich…a to jsem prosim studovala cestovní ruch na proslulé Charbulce (kde jsem byla extrémně spokojena)…
Konkrétně v mem ročníku byly např tyto,,zajímavosti"- povinne volitelný předmět bud matematika nebo neco s CR (nevzpomenu si na název předmětu, ale souviselo to s pruvodcovskou činnosti) a kapacita těchto předmětu je udělaná tak, aby studenti byli,,půl na půl". Tudíž si proste nemůžou všichni vybrat, na většinu ta matika proste zbyla. Předmět na 3 semestry.
Dále povinna angličtina pro vsechny (chápu, světový jazyk) - ale vyučující naprosto senilní, do hodin dochazela pozdě, i moje babička by mela lepší výslovnost…hodiny probíhaly tak ze jsme jen četli,,odborné" články, kazdy jednu větu, a porad dokola.
Ekonomika, management - dost tristní úroveň, dva semestry jsem si vystacila se sesitem ze střední školy (a to jsme na SS měli jen základy!) naprosto nez problému.
Predmet podniková ekonomie - kdo zná Harryho Pottera, tak v 5.dile je nemožná učitelka z ministerstva, ujecena cuza. Tak asi taková byla učitelka tohoto předmětu :lol:
A je toho proste hodne…uznávám, ze jsem dost zaujata, ale nikdy bych tuto školu nikomu nedoporucila.
Jo, jedno pozitivum - nemcinarka (Brychtova? Brychova? Tak nejak…) byla naprosto skvělá. Jedna z nejlepších co jsem zažila. (A ze jsem jich potom pri dalším studiu v Brne zažila jeste hodne…)

• Citovat
  • Upravit
3289
26.6.17 23:27

Já tam studovala. Byli jsme první ročník co to přešlo z vos na VS. Tenkrát nás celkem drtili. Kamarád tam teď učí a prý je to horší a horší. Kdyby zůstala latka tam kde byla, tak teď prý většina státnice neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.17 05:57

Hodne zalezi jaky obor chces studovat :think: zdravotnicke jsou narocnejsi, informatika a cestovni ruch spis podprumer a treba finance jsou srovnatelne s tezsi vos :lol: ale ono asi je to vzdy subjektivni. Pro nekoho je tezsi to a pro jineho ono :mavam: pokud ti jde jen o titul tak to neres :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
27.6.17 11:47

VŠPJ mám vystudovanou, končila jsem minulý rok, obor finance a řízení. K tomu, co tu zaznělo, bych dodala jen to, že co platilo v letech 2010 - 2012 už např. v roce 2015 rozhodně nebyla pravda. Zdravotnické obory jsou lehké (dle mého názoru - studovala tam sestřenka), cestovní ruch - nedokážu posoudit, nepřijde mi až na pár předmětů náročný (náročnější předměty byly společné s financemi a na těch vyházeli většinu lidí - konkrétně šlo o matiku, mikroekonomii, veřejné finance a statistiku). Finance jako takové se během těch cca 5 let neskutečně zvedli, může to potvrdit i jedna moje kamarádka, která tam nastoupila v roce 2011, pak musela ze zdrav. důvodů ukončit studium a vrátila se k němu za 3 roky - a většinu předmětů nestačila zírat na to, jak šli požadavky nahoru.Ale opravdu asi záleží na oboru - tohle můžu napsat za obor Financí, jestli to je v jiných oborech jinak, za to ruku do ohně nedám… Někdo tu píše o (ne)organizaci - no měla jsem možnost porovnat s Jihočeskou univerzitou, MUNI a VŠE a pořád z toho Jihlava vychází nejlépe, tak nevím… :think: Ono taky asi záleží na tom, co očekáváš a hlavně co ti vyhovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 00:58

Mate tu nekdo prosim primo zkusenost s oborem Vseobecna sestra na teto skole?

• Citovat
  • Upravit
28.6.17 07:16

Ja vseob sestru ukoncila pred 3 kety. Klidne se ptej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
28.6.17 21:12

@Kristyna.tyna
Ahojda, diky za reakci. Zajimalo by mne uplne vsechno :), od kvality vyucujicich, vyuky, plus y ci minusy, narocnost studia. Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.18 10:03

Ahoj,je tu někdo,kdo studuje na této škole obor Ekonomika nebo Počítačové systémy?
Manžel se chystá od září. Letos berou na téměř všechny obory bez příjímaček,tak jsem se chtěla zeptat,jak je studium náročné a jak velké síto je první ročník? Předpokládám,že jich vyletí daleko víc než u nás na UPOL,kde byly přijímačky nejen písemný všeobecný test,ale i ústní. Pořádají úvodní kurz matematiky v září. Na jak vysoké úrovni musí mít angličtinu případně další jazyk? Byla bych ráda za nějaké žité nebo sdílené zkušenosti. Díky. Prosím o zachování anonymity,nechceme,aby to zatím někdo věděl a při googlování čehokoliv,co se jen vzdáleně týká dětí a rodiny,je nejpozději třetí odkaz na emimino :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze