Studuje tu prosim někdo VŠ polytechnickou v Jihlavě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No ja tam v roce 2010/2011 chtela studovat CR, prezencni forma. Dva semestry stačily, dle mého je to škola s prisernou organizaci, (ne)kvalitou výuky, a velmi špatným výběrem vyucujicich…a to jsem prosim studovala cestovní ruch na proslulé Charbulce (kde jsem byla extrémně spokojena)…
Konkrétně v mem ročníku byly např tyto,,zajímavosti"- povinne volitelný předmět bud matematika nebo neco s CR (nevzpomenu si na název předmětu, ale souviselo to s pruvodcovskou činnosti) a kapacita těchto předmětu je udělaná tak, aby studenti byli,,půl na půl". Tudíž si proste nemůžou všichni vybrat, na většinu ta matika proste zbyla. Předmět na 3 semestry.
Dále povinna angličtina pro vsechny (chápu, světový jazyk) - ale vyučující naprosto senilní, do hodin dochazela pozdě, i moje babička by mela lepší výslovnost…hodiny probíhaly tak ze jsme jen četli,,odborné" články, kazdy jednu větu, a porad dokola.
Ekonomika, management - dost tristní úroveň, dva semestry jsem si vystacila se sesitem ze střední školy (a to jsme na SS měli jen základy!) naprosto nez problému.
Predmet podniková ekonomie - kdo zná Harryho Pottera, tak v 5.dile je nemožná učitelka z ministerstva, ujecena cuza. Tak asi taková byla učitelka tohoto předmětu ![]()
A je toho proste hodne…uznávám, ze jsem dost zaujata, ale nikdy bych tuto školu nikomu nedoporucila.
Jo, jedno pozitivum - nemcinarka (Brychtova? Brychova? Tak nejak…) byla naprosto skvělá. Jedna z nejlepších co jsem zažila. (A ze jsem jich potom pri dalším studiu v Brne zažila jeste hodne…)
- Citovat
- Upravit
Já tam studovala. Byli jsme první ročník co to přešlo z vos na VS. Tenkrát nás celkem drtili. Kamarád tam teď učí a prý je to horší a horší. Kdyby zůstala latka tam kde byla, tak teď prý většina státnice neudělá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodne zalezi jaky obor chces studovat
zdravotnicke jsou narocnejsi, informatika a cestovni ruch spis podprumer a treba finance jsou srovnatelne s tezsi vos
ale ono asi je to vzdy subjektivni. Pro nekoho je tezsi to a pro jineho ono
pokud ti jde jen o titul tak to neres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VŠPJ mám vystudovanou, končila jsem minulý rok, obor finance a řízení. K tomu, co tu zaznělo, bych dodala jen to, že co platilo v letech 2010 - 2012 už např. v roce 2015 rozhodně nebyla pravda. Zdravotnické obory jsou lehké (dle mého názoru - studovala tam sestřenka), cestovní ruch - nedokážu posoudit, nepřijde mi až na pár předmětů náročný (náročnější předměty byly společné s financemi a na těch vyházeli většinu lidí - konkrétně šlo o matiku, mikroekonomii, veřejné finance a statistiku). Finance jako takové se během těch cca 5 let neskutečně zvedli, může to potvrdit i jedna moje kamarádka, která tam nastoupila v roce 2011, pak musela ze zdrav. důvodů ukončit studium a vrátila se k němu za 3 roky - a většinu předmětů nestačila zírat na to, jak šli požadavky nahoru.Ale opravdu asi záleží na oboru - tohle můžu napsat za obor Financí, jestli to je v jiných oborech jinak, za to ruku do ohně nedám… Někdo tu píše o (ne)organizaci - no měla jsem možnost porovnat s Jihočeskou univerzitou, MUNI a VŠE a pořád z toho Jihlava vychází nejlépe, tak nevím…
Ono taky asi záleží na tom, co očekáváš a hlavně co ti vyhovuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mate tu nekdo prosim primo zkusenost s oborem Vseobecna sestra na teto skole?
- Citovat
- Upravit
@Kristyna.tyna
Ahojda, diky za reakci. Zajimalo by mne uplne vsechno
, od kvality vyucujicich, vyuky, plus y ci minusy, narocnost studia. Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,je tu někdo,kdo studuje na této škole obor Ekonomika nebo Počítačové systémy?
Manžel se chystá od září. Letos berou na téměř všechny obory bez příjímaček,tak jsem se chtěla zeptat,jak je studium náročné a jak velké síto je první ročník? Předpokládám,že jich vyletí daleko víc než u nás na UPOL,kde byly přijímačky nejen písemný všeobecný test,ale i ústní. Pořádají úvodní kurz matematiky v září. Na jak vysoké úrovni musí mít angličtinu případně další jazyk? Byla bych ráda za nějaké žité nebo sdílené zkušenosti. Díky. Prosím o zachování anonymity,nechceme,aby to zatím někdo věděl a při googlování čehokoliv,co se jen vzdáleně týká dětí a rodiny,je nejpozději třetí odkaz na emimino ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojda, prosim jaké ma tato VS renomé, mate zkusenost? dekuji