Stylové oblečení pro miminko
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
stylove obleceni pro miminko
Ahoj holky
poradte nejakou znacku obleceni pro miminko
neco netypickeho, neco styloveho, neco zajimavyho apod. Proste neco co se jen tak nevidi
mame vse na stejne brdo a uz bych rada nejake zajimave oblecenicko pro toho naseho fesaka
dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dior, Gucci…
To se vidí málo. Hadry z HaM nebo CaA a podobných jsou dneska všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi k cemu mas pristup. Obecne krasne obleceni pro prcky ma Calvin Klein (na ebay pomerne levne), Gap, Gymboree, Carters.
Z tech beznych u nas je fajn Benetton a „jine“ veci ma i Lindex.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo oblečení značky-Zara je krásný, stylový. A není tak hrozně drahý, jak už tady zminovaný Gucci, nebo Dior. Ale pokud nevadí ta nehorázná drahota, tak je to samozřejmě taky krásně vystailovaný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne se libi i docela Benneton a Lindex. Sezenes tam i originalni zajimave kousky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha tak ted jsem si precetla ze to bude kluk, ma tam i nejake klucici veci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, co presne mas na mysli, jine veci ma Lindex, vzhledove jine. Na FB je i fajn skupina LindexManie
Pokud chces neco, co u nas nenosi vetsina deti, pak je hezke obleceni treba od Jean Bourgett, ale da se to sehnat jen ze zahranici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výborný hlášky na oblečení, např.: Tichá noc, to chceš moc; Mlíko, ženy, řev… u mě osobně vede „Nešišlej na mě, nebo ti to zůstane“
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky super
lindex ma vazne krasny veci
mam na mysli hlavne obleceni co vypada jak pro dospeleho jen zmenseny
jestli me chapete…proste neco zajimavyho jako kalhoty s laclem, satky kolem krku..mikinky se sikmym limcem, teplacky se sikmym zapinanim apod.))) diky moc za to co pisete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zara Kids/Baby, Mango Kids, Next, Lindex, Kappahl, Calvin Klein, a hodně stylové nakupuju pro slavnostnější a lepší příležitosti Burberry pro děti.
Jo a Benetton taky ![]()
- Citovat
- Upravit
Zara kids a Lindex
Ja teda nakupuju jen v lindexu, do Zary jsem jen nakoukla, ale na jaro malemu poridim nejaky stylovy kousek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit