Suchdol nad lužnicí

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

2230
22.4.12 14:52

suchdol nad lužnicí

ahoj,hledám někoho na procházky s dětmi a psem ze suchdola a okolí,bydlíme tu krátce. najde se někdo na pokec a později i na kafíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
25.4.12 16:46

Ahoj, zaujal mne název Suchdol nad Lužnicí.. pocházím odtud. Žila jsem tam dvacet let. Ted už skoro čtrnáct let žiju v Praze. Jak si dlouho v Suchdole? Určitě známe stejné lidi..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
26.4.12 12:18

ahojky,no my tu jsme od pulky ledna,utekly jsme z prahy :-) kde v praze jsi? my bydleli na 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.4.12 16:50

Ahoj, my jsme na Hloubětíně na 9..no všechno má své pro a proti, já zase utíkala rychle pryč ze Suchdola :lol: Praha je fajn kvůli práci a možnostem pro děti i jejich rodiče, ale venkovskej klid je k nezaplacení. Já se počítám pořád mezi buráky :lol: .. ale tím nechci vůbec nikoho urazit, jen se tak směju sama sobě, že jsem venkovskej burák :pankac: ..a jak se ti tam líbí a co děláš, kde tam bydlíš, koho znáš ? ..promin moc moc otázek najednou, omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
26.4.12 17:02

@heda18 vůbec se neomlouvej :-) hlobětín je kousek,trochu to tam znám. no my hlavně utíákali na barák,manžel si udělal kancl doma takže se vidíme denně,zatimco v pze jezdil přes celou prahu a vídali jsme se jen o víkendech. práci může dělat kdekoliv kde jede net takže bez problému,já mu časem začnu pomáhat takže pracovní nabídky neřešim. ale to vyžití pro dětičky je hodně malý,to je fakt. hele já žila v pze 14let a taky se řadim k burákům :mrgreen: jsme ti zatim moc spokojený,až na pár věcí jako dr daleko a tak. bydlíme v tušti,poslední barák na pravo směrem na halámky. zatim neznám skoro nikoho,jen pavlu n. ze suchdola a marcelu z rapšachu (tam vozím holku do školky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.4.12 21:32

:mrgreen: :mrgreen: ..tak jestli si myslela Pavlu Nestávalovou…tak tu znám taky.. resp. dobře jejího manžela. Chodili jsme spolu za mlada :srdce: ..Pavla mě zrovna v lásce moc neměla pokud si pamatuju :lol: :lol: ..svět je vážně malej. Kde bydlíte asi cca vim. V tý řadě baráků bydlí pár známejch. Do Tuště jsme chodili pařit. Ted je tam pizzerie a původně to byl prima bárek s klubíkem. Patřilo to mojí kamarádce. Bohužel pak se s přítelem rozešli a celý to prodali, aby se nějak vypořádali. Od té doby jsem tam byla jen párkrát na jídle s rodinou, když jsme byli na kolech. Jezdim do Suchdola už jen v létě na kola. Vždycky zchrupnem v kempu u Školků a objíždíme Třebonsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
28.4.12 13:45

no myslím že zatim jsme si s pavlou sedly dobře,máme toho dost společnýho. v pizerce jsme byla,pizu maj fakt dobrou. příští týden se chystám prubnout cukrárnu v suchdole. na kole to tady musí bejt skvělý,ikdyž já mu teda neholduju :-) ale už se těším až bude léto,tak vyrazit na pískovnu. tohle mi v praze chybělo,máme psa takže místo kam se můžem jet vykoupat i s ním,v pze to znamenalo koupaliště kam psi nesmí nebo zas něco kam bych v životě nevlezla já natož tam pustit děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.5.12 22:23

..tak doufám,že se ti tam bude líbit a brzo najdeš fajn kámošky maminky na pokec a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
2.5.12 16:15

@heda18 díky,snad jo :-) a zatim líbí,o praze už nechci ani slyšet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.7.12 19:54

Opravdu tu není nikdo ani z okolí? halámky, rapšach, majdalena, klikov? jsme mobilní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.7.17 08:38

Tak trochu v zoufalství zkouším emimino, ač jsem tady nebyla sto let 8) Budeme se do Suchdola stěhovat, syn půjde do první třídy, takže taky budu nová… a jsem z toho dost divoká. Jsme z Jihlavy a zrovna si tady zoufám nad tím, že už syn nebude moct chodit plavat a na výtvarku, neb v Suchdole nic v sympatickém dojezdu není :,( A počítám, že @spiky01 už je asi po těch 5 letech místní mazák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
23.7.17 19:25

@oskli Ahoj, pravda je že kroužky nic moc v Suchdole. Jsme mimo čr tak ti písnu víc až budu doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
23.7.17 21:28

@spiky01 Super, bude se těšit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
14.9.17 17:11

@spiky01 Ahoj :mavam: Už jsme nastěhovaní a chytám šílenou depku, že jsem tady špatně a chci být kdekoli jinde. Chybí mi nějaká spřízněná duše… myslím, že za chvíli začnu v nouzi obcházet alespoň místní obchody a hospody, abych měla s kým promluvit :jazyk: Kdybys někdy měla náladu na novou osobu, tak budu nadšená. Mám doma jednoho prvňáčka (fotka je přesně pět let stará)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
15.9.17 06:49

@oskli ahoj, jasně, co příští týden? Jak jsi na tom s časem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny