Suchý kašel ve spánku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.23 21:15

Suchý kašel ve spánku ?

Dcera 2 roky. Suchy dráždivy kašel ve spánku. Dcera je přes den úplně v pohodě, ale jak mile usne začne hrozne kaslat. Dávám Tussin na noc ještě fenistil. Mléko nedávám. V noci ji uspim během chvilky se vzbudí začne se davit kaslem až se z toho pozvraci, vyzvraci se a spi až do rána nevíte co to muže být? :/ Dávám ještě Stoptussin

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3488
11.4.23 22:12

Reflux? Ale zkusenost nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 22:47

Já to měla v dětství a tenkrát mě poslali na alergologii a dali na noc ventolin.to sem používala cca do 6 let a pak už se to neopakovalo. do teď nikdo neví co to bylo ale prý nějaký alergický astma či co..a kašel pouze v noci

• Citovat
  • Upravit
911
11.4.23 23:37

Je to vir. Teď to má celá skolka kam chodi moje dcera. Vyplachovat nos a zyrtec. Nic jiného nezabírá. Nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
12.4.23 21:51

Nejspíše tzv. zadní rýma = post-nasal drip syndrom. Takže Pamycon na 10 dnů. Při nedostatečném efektu pak ORL vyšetření k posouzení nosní mandle. Při ev. negativním nálezu alergologické vyšetření (počínající asthma?). Reflux se taky nabízí, ale jako hlavní příčina nočního kašle / kašle po ulehnutí není tak častý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.4.23 00:27

Nedávala bych ten Stoptussin, otevřela bych okno, zapla naplno zvlhčovač, udělala zvýšenou polohu a k posteli nakrájela cibuli.
Pokud by to trvalo dlouho, tak alergolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí