Šumava - tip na výlet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
9.5.11 15:47
madi píše:
kate02 píše:
A ještě, pokud budete autem a někde kolem Sušice, tak doporučuju Hospůdku u Štěpána ve Vojeticích, tam jsme byli nadšení :-D
JJ, byli v té show se Zdeňkem Pohlreichem. Ale pokud se tam budete chtít najíst, tak se musíte předem objednat, jinak si ani nesednete :lol:

Záleží v jaké době tam pojedou, my jsme tam byli před 14 dnama a v pohodě se tam dalo sednout, plno prej mají hlavně o víkendech… :-) I když v sezoně to možná bude jinak… Kdo ví, ale my jsme tam byli jednou na večeři a jednou na obědě a vždycky tam bylo s náma jen pár lidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.5.11 15:48

Fakt?? My jsme tam pili kafe na studni, jinde nebylo místo :lol:

• Citovat
  • Upravit
4246
9.5.11 16:00

Moc díky holky za tipy.Proberu to s přítelem a uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.5.11 16:12
madi píše:
Fakt?? My jsme tam pili kafe na studni, jinde nebylo místo :lol:

Fakt :-D manžel tam dokonce i volal, než jsme vůbec z Brna vyjížděli… a řekli mu, že kromě pátku a snad soboty večer teĎ není potřeba si dělat rezervaci… V sezóně by to asi bylo horší :-D my jsme tam byli v době, kdy skoro všechno bylo zavřený a nikde ani noha :-D Byla to paráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.5.11 19:08

jezdíme každý rok do srní.
pěkné výlety nenáročné (už pár let máme kočár, nebo malé dítě, na kole :)) jsou na Modravě, kolem roklanského potoka nebo na březník. je to po asfaltce, není to náročné. další dobré výlet jsou kolem tetovského kanálu, kolem prášil, ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
9.5.11 19:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.5.11 14:29
pikesova.lucie píše:
Ahoj holky,
nemáte nějaký typ na jednodenní výlet na Šumavu? Byla jsem tam párkrát,tak to tam moc neznám, tak mě nenapadá, kam by jsme se s přítelem mohli vydat…
Díky za nápady.

Moc hezky je na Boubíně, výstup nahoru stojí zato:-) Krásnej rozhled, z jedné strany se tam dá jen pěšky a zdruhé i na kole(od Kubovy hutě), ale na tom kole je to slušnej padák dolů. Pak je taky hezky v Borové Ladě, odtud se dá jít na ¨Knížecí pláně, Bučinu až k pramenům Vltavy. A dá se to dobře i na kole. Doporučuju červenec/srpen, okolo je spousta borůvek:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.5.11 14:30
pikesova.lucie píše:
Tak na poledníku jsme už byli a bylo to fajn, ale nedokážu si představit, ze bych tu trasu absolvovala v 29. týdnu těhu :mrgreen: Jinak to čertovo a černé jezero nezní špatně. Byla jsem tam naposledy asi v deseti letech…

Aha, tak ve 29.tt bych to viděla na Turnerovu chatu nebo jezera:-) Já byla ve 34tt na obojím:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
11.5.11 05:56

Moc díky holky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
19.5.11 20:06

Ahoj, ještě bych přidala tip na procházku kolem Schwarzenberského kanálu - nenáročná a moc hezká trasa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
29.5.16 17:12

Obnovuji diskuzi-tipy co zajímavého navštívit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.20 15:58

Kašperk

Za mě také hrad Kašperk. Nádhera:-) naproti je dobré vyjít i na zříceninu mimi hrádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20239
1.7.23 19:48

Ti vlci jsou fajn i to Sovárium také pěkné je to kolem ŽeleznéRudy, Nýrsko a my byli na krajiNěmecka tam je vlakové muzeum hezké opět v létě na Šumavu jedemjezdíme do hotelu Zach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.