Šumava - tip na výlet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
madi píše:kate02 píše:JJ, byli v té show se Zdeňkem Pohlreichem. Ale pokud se tam budete chtít najíst, tak se musíte předem objednat, jinak si ani nesednete
A ještě, pokud budete autem a někde kolem Sušice, tak doporučuju Hospůdku u Štěpána ve Vojeticích, tam jsme byli nadšení
Záleží v jaké době tam pojedou, my jsme tam byli před 14 dnama a v pohodě se tam dalo sednout, plno prej mají hlavně o víkendech…
I když v sezoně to možná bude jinak… Kdo ví, ale my jsme tam byli jednou na večeři a jednou na obědě a vždycky tam bylo s náma jen pár lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi píše:
Fakt?? My jsme tam pili kafe na studni, jinde nebylo místo
Fakt
manžel tam dokonce i volal, než jsme vůbec z Brna vyjížděli… a řekli mu, že kromě pátku a snad soboty večer teĎ není potřeba si dělat rezervaci… V sezóně by to asi bylo horší
my jsme tam byli v době, kdy skoro všechno bylo zavřený a nikde ani noha
Byla to paráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jezdíme každý rok do srní.
pěkné výlety nenáročné (už pár let máme kočár, nebo malé dítě, na kole
jsou na Modravě, kolem roklanského potoka nebo na březník. je to po asfaltce, není to náročné. další dobré výlet jsou kolem tetovského kanálu, kolem prášil, ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pikesova.lucie píše:
Ahoj holky,
nemáte nějaký typ na jednodenní výlet na Šumavu? Byla jsem tam párkrát,tak to tam moc neznám, tak mě nenapadá, kam by jsme se s přítelem mohli vydat…
Díky za nápady.
Moc hezky je na Boubíně, výstup nahoru stojí zato:-) Krásnej rozhled, z jedné strany se tam dá jen pěšky a zdruhé i na kole(od Kubovy hutě), ale na tom kole je to slušnej padák dolů. Pak je taky hezky v Borové Ladě, odtud se dá jít na ¨Knížecí pláně, Bučinu až k pramenům Vltavy. A dá se to dobře i na kole. Doporučuju červenec/srpen, okolo je spousta borůvek:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pikesova.lucie píše:
Tak na poledníku jsme už byli a bylo to fajn, ale nedokážu si představit, ze bych tu trasu absolvovala v 29. týdnu těhuJinak to čertovo a černé jezero nezní špatně. Byla jsem tam naposledy asi v deseti letech…
Aha, tak ve 29.tt bych to viděla na Turnerovu chatu nebo jezera:-) Já byla ve 34tt na obojím:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ještě bych přidala tip na procházku kolem Schwarzenberského kanálu - nenáročná a moc hezká trasa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kašperk
Za mě také hrad Kašperk. Nádhera:-) naproti je dobré vyjít i na zříceninu mimi hrádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ti vlci jsou fajn i to Sovárium také pěkné je to kolem ŽeleznéRudy, Nýrsko a my byli na krajiNěmecka tam je vlakové muzeum hezké opět v létě na Šumavu jedemjezdíme do hotelu Zach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.