Sušička do 10.000,-?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Susicka do 10.000,-?
Ahoj,
otázka je jasná -máte někdo doma susicku s pořizovací cenou do deseti tisíc a jste spokojené?
Pokud ano, jakou máte?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme tuhle. Sehnala jsem ji v akci za 10500 a je skvělá.
https://www.mall.cz/…86gde-685331?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, máme Beko, stala bez par drobných 10 tisic a spokojena jsem s ní MOC!
Zehlit musim opravdu jen výjimečně, oblečení neničí…Jsem ráda, ze ji mám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dovolenim se pridam
mimochodem velmi dobre tema
na beko jsem taky koukala, taky prosim presny typ. Mne jde hlavne o to, abych opravdu nemusela zehlit
samozrejme kosile a jine nutnosti vyjimecne yvzehlim
holky a jeste jsem slysela, ze se kalhoty tuzsich materialu(rifle atd.) v susicce zmensi, co je na tom pravdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zehleni mi az tak nevadi, ale mame dve kocky a mimino a jsem z toho silena, vsude chlupy. Pry s tim hodne susicka taky pomuze. Budu rada za tip na Beko:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tuhle máme my- https://m.heureka.cz/…-dpu-8360-x/
Oblečení se mi zmensilo když jsem pouzila špatný program a susiska susila vysokou teplotou materiál, ktery to nevydržel
od te doby jsem to vychytala a nevšimla jsem si ničeho zničeného…A opravdu, na kočičí chlupy je výborná!!!Prádlo je bez jediného chloupku, i černé prádlo je čiste
a to máme doma kocourka, který pouští chlupy fakt desne
..Takže doporučuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruunečka dekuji. No ja jsem zvykla prat spise podle barev nez podle materialu, tak se budu muset preucit a nejak to vychytat…presne tuhle mam vyhlidnutou taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač
Taky peru podle barev a to jsem nezměnila
.A ted jsem se naučila pouzivat na susicce 2 programy, nevím jestli je to správně
,ale vyhovuje mi to…A to bud -extra suchý-tam davam třeba rucniky, uterky monterky atd.,vše co vydrzi vysokou teplotu i v pračce a nebo -bavlna+syntetika(nevim jak presne se ten program jmenuje
,ale nějak tak…)A tam davam uplne všechno ostatní a většinou na co nejmenší otáčky a prádlo je az na par výjimek a pokud se složí jeste horké krasne rovné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit