Sušička do 10.000,-?

1486
26.7.17 13:58

Susicka do 10.000,-?

Ahoj,

otázka je jasná -máte někdo doma susicku s pořizovací cenou do deseti tisíc a jste spokojené?

Pokud ano, jakou máte?

Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
26.7.17 14:01

Máme tuhle. Sehnala jsem ji v akci za 10500 a je skvělá. ;) https://www.mall.cz/…86gde-685331?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.7.17 14:03

Ano, máme Beko, stala bez par drobných 10 tisic a spokojena jsem s ní MOC! ;) Zehlit musim opravdu jen výjimečně, oblečení neničí…Jsem ráda, ze ji mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.7.17 14:04

Přesný model bych kdyz tak zjistila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.7.17 14:27

S dovolenim se pridam :oops: mimochodem velmi dobre tema ;) na beko jsem taky koukala, taky prosim presny typ. Mne jde hlavne o to, abych opravdu nemusela zehlit :lol: samozrejme kosile a jine nutnosti vyjimecne yvzehlim :D holky a jeste jsem slysela, ze se kalhoty tuzsich materialu(rifle atd.) v susicce zmensi, co je na tom pravdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.7.17 15:16

Zehleni mi az tak nevadi, ale mame dve kocky a mimino a jsem z toho silena, vsude chlupy. Pry s tim hodne susicka taky pomuze. Budu rada za tip na Beko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.7.17 15:59

Tak tuhle máme my- https://m.heureka.cz/…-dpu-8360-x/
Oblečení se mi zmensilo když jsem pouzila špatný program a susiska susila vysokou teplotou materiál, ktery to nevydržel :lol: od te doby jsem to vychytala a nevšimla jsem si ničeho zničeného…A opravdu, na kočičí chlupy je výborná!!!Prádlo je bez jediného chloupku, i černé prádlo je čiste ;) a to máme doma kocourka, který pouští chlupy fakt desne :zed:..Takže doporučuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.7.17 16:30

@Baruunečka dekuji. No ja jsem zvykla prat spise podle barev nez podle materialu, tak se budu muset preucit a nejak to vychytat…presne tuhle mam vyhlidnutou taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.7.17 17:12

Není zač ;) Taky peru podle barev a to jsem nezměnila ;).A ted jsem se naučila pouzivat na susicce 2 programy, nevím jestli je to správně :lol:,ale vyhovuje mi to…A to bud -extra suchý-tam davam třeba rucniky, uterky monterky atd.,vše co vydrzi vysokou teplotu i v pračce a nebo -bavlna+syntetika(nevim jak presne se ten program jmenuje ;),ale nějak tak…)A tam davam uplne všechno ostatní a většinou na co nejmenší otáčky a prádlo je az na par výjimek a pokud se složí jeste horké krasne rovné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
6.11.17 13:44

Máte někdo další typ na sušičku do 10 000,–?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí