Sušička Miele - jaké používáte programy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička Miele - jaké používáte programy?
Ahoj holky,
prosím o radu. Koupili jsme sušičku Miele, ale jelikož jsem v sušení začátečník, nejsem si jistá programy, které mám použít. Samozřejmě jsem si přečetla návod, ale jde mi především o Vaše zkušenosti. V návodu není napsáno, jaký je rozdíl v šetrnosti jednotlivých programů… Jde mi o to, abych něco zbytečně nezničila.
Zatím jsem použila program Bavlna, ale říkala jsem si, jestli nebude lepší použít program Automatika plus, která je na směs prádla…
A ještě jeden dotaz, bledne Vám v šušičce černé prádlo?
Předem díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám taky miele, a ještě se mi nic neznicilo. používám hodně program sportovní prádlo. je to šetrné, kvůli materiálu. jinak dle potřeby. černé prádlo mi nebledne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamillka2 píše:
Mám taky miele, a ještě se mi nic neznicilo. používám hodně program sportovní prádlo. je to šetrné, kvůli materiálu. jinak dle potřeby. černé prádlo mi nebledne…
Děkuji za reakci. A jaký je to program? Ten Outdoor? Myslíš, že je šetrnější než
třeba ten Automatika? Je škoda, že to v tom návodu nepíšou vlastnosti jednotlivých programů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přímo tam mám sportovní prádlo…takže u Tebe asi outdoor…
mužem mít jiné typy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamillka2 píše:
Přímo tam mám sportovní prádlo…takže u Tebe asi outdoor…mužem mít jiné typy
Díky, vyzkouším to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám program bavlna a k tomu tlačítko šetrné plus. Zatím maximální spokojenost. A
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám hodně automatiku. Na bežné veci. Jinak na bundy outdor, ale třeba na perove bundy myslím polštář.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky moc za reakce. Zkusím tu automatiku. Ta by měla být k prádlu šetrnější.
Zatím mám spíš obavu, aby se mi něco nesrazilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tipy na nastavení programů
Tipy má nastavení programů
Zdravím, Pořídili jsme si s manželkou sušičku Miele, ale máme ji krátce a pořádně se bojíme nastavit programy, aby jsme nezkrátili oblečení. Máte nějaké tipy? Nevíme jak nastavit sušičku pro směs prádla, např. trička, polokošile, svetry apod. zkoušeli jsme program snadno ošetrovatelné s šetrným + a nebylo to dobře usušeno. Bojíme se tohle prádlo nastavit program bavlnu, ikdyz já si myslím, že by byla vhodnější a k tomu přidat šetrný +. Některá trika jsou 90-100% bavlna. Nevadí to? Díky za tipy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit