Sušička - parní program

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1105
4.10.12 13:24

sušička - parní program

Ahoj všem, právě budeme pořizovat sušičku, pročetla jsem všechny možné recenze a zaujal mě tzv. „parní program“ který má sušička Electrolux a jeden starší typ sušičky AEG 88840, kdy je možné tenhle program využít pro prádlo usušené venku na sušáku. Funguje to tak, že suché prádlo se dá do sušičky, zapne se tenhle praní program, třeba jen na 10 minut a on „vyžehlí“ a provzdušní - případně „odsmradí“ oblečení.
Ale nové typy sušiček tenhle parní program už nemají. Vy, co máte sušičky, ty novější typy, je nějaký podobný „neparní program“, který by umožňoval odsmradit oblečení nebo narovnat třeba halenky, co byly několik měsíců ve skříni?

Předem moc děkuji za veškeré reakce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
4.10.12 14:00

Já mám AEG, ale parní program tam nemáme, jen suchý na oživení - k osvěžení nebo šetrnému čištění oděvů s běžnými čistícími prostředky za sucha… ale ještě nikdy jsem ho nepoužila… ale měl by umět to, co píšeš… narovnat halenky, co dlouho ležely ve skříni… možná bych je předem narosila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
4.10.12 14:20

Mám na sušičce stejný program jako Regina a používám ho úplně stejně, takže vůbec. Taky mám AEG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.10.12 15:21

Nám tento program nahradí parní pračka. Je tam taky nějaký program na oživení jen párou - zasucha. Taky nepoužívám :mrgreen: ale myslela jsem, že výrobci právě spoléhaj na rozšíření parních praček, tak do sušiček to už necpou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
4.10.12 19:55

Díky moc za poskytnuté informace, přesně to mne zajímalo, jestli sušička, která nemá parní program, má nějaký jiný program, který by ten parní nahrazoval :palec:
Uvažuji totiž o koupi toho staršího modelu AEG, jen mám trochu obavy, aby na ni případně byly náhradní díly :think: Takže pokud je u nového modelu nějaký podobný program, jako ten parní, tak bych asi raději koupila nějakou z nové řady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cul
18.12.12 12:33

Která vyhrála?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, která sušička teda vyhrála? Také přemýšlím o parní a nebo s tepelným čerpadlem. Stále se nemohu rozhodnut. Díky za odp. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný