Vyčůral se na sedačku, co s tím? :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3108
4.10.12 12:47

Vyčůral se na sedačku :(

Ahoj holky malý se mi ráno počůral na sedačku vyčistila jsem to jarem, mýdlem ale jak sedačka schne tak jde zní cítit močoviny :poblion: co s tím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.10.12 12:51

Zkus octovou vodu… ono to chvíli bude cítit tím octem, ale to za chvíli vyvětrá a bude to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.10.12 12:52

Ocet a nejaky et. olej, tea tree nebo levanduli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
4.10.12 12:55

Jak psala pipet, jedině ocet, namíchat, do rozprašovače, nastříkat. geniální čistidlo na cokoli. Případně posypat solí, vmasírovat ji do toho a setřít. Já takhle vydrbala celý starý gauč a super. Nedám na ocet dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
4.10.12 12:56

Nechci tu byt za cune, ale kdyz jsem malou odplenkovavala, tak mi v podstate pocuravala sedacku dnes a denne, nez se zadarilo odnaucit :)
Cistila jsem octem a ted nedavno jsme ji nechali odborne vycistit strojem, kdyz uz se nepocurava :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.10.12 12:56

Oka ocet mi nevadí :) určitě lepíš jak moč a neudělá to nic s potahem máme klasickou sedačku ze sconta šedou (látkovou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.10.12 13:01

@sara1000 proč čuně to určitě ne čuně by jsi byla kdyby jsi tu sedačku nechala tak a nečistila :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
4.10.12 13:02

Prozatím bych to vzala pěnou z vanishe namíchanou s octem, to funguje na všechno. A pak nárazově strojním čistěním. Vyčištění velké sedačky nás i s prací stálo 500. Když sme si přístroj pujčovali sami tak 300, ale zase sem si to vydrhla fakt do čistoty.
U nás se sice na gauč nečůrá, ale běžně ho polívá čajem, mlíkem a nebo po něm patlá jídlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
4.10.12 13:03

@Kapřík90 Holky prosím, jen postříkat tou octovou vodou a nechat být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
4.10.12 13:12

Ve Schleckeru mají pod jejich vlastní značkou sprej na odstranění zápachu z textilu. Na tohle je geniální a stojí kolem 50 korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
4.10.12 13:20

Ja drhla minuly tyden octovou vodou poblinkany kocar a super. Urcite to zabere i na pucuranou sedacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
4.10.12 13:20
@Kapřík90 píše:
@sara1000 proč čuně to určitě ne čuně by jsi byla kdyby jsi tu sedačku nechala tak a nečistila :D:D

Tak vis jak :) Mela jsem pocit, ze by se nekdo mohl ofrnovat.Ja jsem malou odplenkovavala stylem, ze jsem plenku sundala a dej se vule bozi :lol: Ze zacatku curala kudy chodila a ja jen vytirala.Ale prineslo to sve ovoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.10.12 19:15

@sara1000 jo bojím se co mě tak do měsíce čeká nebo ty plíny mi lezou krkem :D tak jsem zvědavá nachystám kýbl s octem a budu drhnout :D:D tak sedačka zatím smrdí octem až ted jsem se k tomu dostala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
4.10.12 19:18
@Kapřík90 píše:
@sara1000 jo bojím se co mě tak do měsíce čeká nebo ty plíny mi lezou krkem :D tak jsem zvědavá nachystám kýbl s octem a budu drhnout :D:D tak sedačka zatím smrdí octem až ted jsem se k tomu dostala :P

Ja zacala v 15mesicich a trvalo to 14 dni, nez to pochopila.Pak se treba jednou za 3 nedele ucurla, ale uz vedela co a jak :)Chce to vydrz a pevne nervy. Hlavne nekricet, jen mirne karat a uz vubec netlouct. Jestli muzu tedy poradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.10.12 19:42

@sara1000 no jistě můžeš už prolézám diskuze :D tak 21 měsíců to by měl umět už aspon přes ten den na spinkání ještě plínku to je jasné i když v noci už moc nečura ale do nočníku ještě ani jednou nevím co s ním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný