Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nádobí ![]()
Děvčata budu zařizovat novou kuchyň a jistě i vy máte své oblíbené kousky, bez kterých nedáte ránu.
Staré, historické i nové, luxusní a za pár kaček, dobré pro zdraví, bez tuku a naopak podle našich babiček..
Chlubte se, budu ráda za inspiraci.
Nedala bych ani ránu bez své obrovské wok keramické pánve… http://www.greenpanve.cz/…wok-30-cm/28
Papiňák s tlakovou pojistkou, bez něj se neobejdu ![]()
a nepřilnavá pánev je taky základ ![]()
Já mám ráda skleněnou zapékací mísu s víkem, IKEA… stála pár peněz a je „made in Czech republic“, to mě potěšilo ![]()
Moje oblíbené jsou od Tescomy tlakače. Mám k nim dokupeny i poklice a jsou v oběhu každý den. A dále titanový hrnec. V něm vařím, smažím, peču.
Holky a na co vlastně používáte tlakový hrnec? Co je jeho výhoda?
@dada12 píše:
Holky a na co vlastně používáte tlakový hrnec? Co je jeho výhoda?
vaření, dušení masa, vývary… větším tlakem je maso rychleji (a podle mě i chutněji) udělané
@dada12 rizoto, kuře na paprice, guláš, segedýn…maso je tam rychle hotový, takže pro mne úspora času ![]()
Určitě zapékací mísy různých velikostí s víkem, pekáček, litinová pánev (nebo keramická) - hlubokou a klasickou, dobrá je i s poklicí; nějaká teflonka, tlakový hrnec nevlastním, tak nevím
jinak doporučuji hrnce - klasické smaltované ![]()
Příspěvek upraven 02.10.12 v 14:55
@Dafné píše:
Keramické struhadlo na česnek
Nemáš ho od mojí tety? ![]()
Jinak já bych se neobešla bez teflonky wok, papiňáku a dobrých nožů. Bez těch jsem se teda obešla dost dlouho, ale už se bez nich obcházet nechci ![]()