Sušička prádla okolo cca 15 tisíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sušička prádla okolo cca 15t
Ahoj, konečně se ex okotil, a vzhledem k tomu, že čekáme třetího potomka a nemáme balkon bych si ráda koupila sušičku. Celkem v tom ale tápu. Ráda bych s tepelným čerpadlem kvůli úspoře. Není třeba mít xy programů, ani podsvícení bubnu a podobný vymoženosti. Ráda bych program suché do skříně a refresh, protože se hodně potím a skoro na sebe nestíhám prát ![]()
Cena okolo 15t. Poradíte mi nějakou?
Mě by se asi líbila http://susicky.heureka.cz/…m-76788ihcs/
klidně si ale koupim nějakou zánovní jetinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj my máme značku Beko na 8kg a nedáme na ni zatím dopustit..manžel vše vybírá šle recenzi a d testu a stala určitě do 15 tisic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen My vybírali mezi tou, co ty a mezi Beko, která je na heurece na druhém místě. Nakonec vyhrála ta Beko. Máme jí necelý rok a jsem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vybírala jsem na podzim v listopadu skoro měsíc. Nakonec jsme vzaly Beko A+++ tu druhou na Heuréce sice stála kolem 17 000,– ale maximální spokojenost. Už bych jí nedala ani náhodou, mám dva synky /4 roky a druhý 6 měsíců/ prádla mraky. Už ani nežehlím, hned to ze sušičky ještě teplé hezky srovnám- ono to vystydne a není to zmuchlané. Jediné, co žehlím jsou košile-těch máme naštěstí minimum
Osvěžení prádla používám jen na plyšáky
a jinak jedou 3 programy - suché do skříně, noční program, program na dětské prádlo jo a džíny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na heuréce toho najdeš mraky, tak koukni, tam určo něco najdeš…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, my máme už 3 roky Bosch a nemůžeme si jí vynachválit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme AEG asi za 12tis. A jsme moc spokojený. Bezporuchová, pracuje dobře, je tichá. Má spoustu užitečných funkcí. Vybrala jsem na základě referencí známých a recenzí na internetu. Až se mi podělá pračka, koupím taky AEG (máme Whirlpool a za cenu oprav bychom měli novou, ale máme ji už 10 let).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdokoli by chtěl poradit, budu ráda…
chci sušičku s tepelným čerpadlem a šestým smyslem
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE My máme tuhle: AEG Lavatherm 75370 AH3
Máme ji přes rok a velká spokojenost. Jede skoro každý den, údržba bezproblémová a jednoduchá (jen vylejeme vodu a vysypeme prach). Prádlo krásně provoněné, měkké a nadýchané. Až se mi definitivně rozbije pračka (Whirlpool), taky si pořídím AEG.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tuhle
http://susicky.heureka.cz/…y-8506-gxb1/ bývala jako nejprodávanější ale ted sestoupila na 2 místo
ale je super
jsem z ní naprosto nadšená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChZuzka píše:
My máme tuhlehttp://susicky.heureka.cz/…y-8506-gxb1/ bývala jako nejprodávanější ale ted sestoupila na 2 místo
ale je super
jsem z ní naprosto nadšená
Máme také tuto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit