Svatba do 25 tisic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
2.5.15 16:22

@Štěpánka88 vzpomínky nejsou o penězích..mě se naše svatba líbila..akorát nám moc nepřálo počasí..byla jsem na dost " drahých " svatbách a někdy jsem větší nudu nezažila..záleží jak to kdo pojme a koho si pozve..lidi dělají atmosféru, ne drahé věci.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1332
2.5.15 16:28

@catingM jestli nechces mit svatbu a vypadat jak preslazenej bonbon, tak da a v pohode:-) my to meli podobne, malo lidi, obrad na radnici a potom grilovacka, resp. jediny na cem jsme nesetrili byly prstynky. Zbytek se nam vratil v podobe penez jako svatebni dary. Meli jsme cca 15 hostu a kazdy dal cca tisicovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.5.15 16:43
@smurfka píše:
Měla jsem svatbu - 30 lidí - cena za vše 18.000,–…jde to, záleží jak moc jsou pro tebe důležité ruzné serepetičky..ušetřit se dá na všem a přesto to muže být pěkné..manžel vlastní oblek co už měl doma, já šaty z netu za 700,–, prstýnky oba cca 500,– ( já nenosím a manžel do práce nemuže, takže jen když jdeme někam ven nebo do společnosti ), obřad venku na zahradě RD 1000,–, obřad byl odpo, takže nebyl klasický oběd, ale hned garden party - gril prase, bečka, vína, švédské stoly atd. Kytice 500,–, dort jsme dostali darem. Focení - kamarád jako svatební dar, líčení a učes kamarádka jako svatební dar, pozvánky jsem si vyrobila na netu sama a odeslala mailem.

Takhle nějak podobně bych to udělala nejlíp. My měli posvatební grilovačku prasete (jako asi 2 měsíce po svatbě), lidí tam bylo taky nějak přes 20 a počítali jsme to, že to odpoledne mohlo vyjít kolem 10.000,–. Jinak ono se dneska taky dost peněz na svatbě vrátí, protože dneska už se většinou nedarují mixéry, ale peníze.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.5.15 17:01

@RadkaCh
jj mi dostali na darech dvakrát tolik než nás svatba stála..takže jsme ještě vydělali a neměli dluh za svatbu..:o)) osobně nechápu jak se kvuli jednomu dni muže třeba někdo zadlužit, nebo za něho zaplatit tak zbytečně moc..je to jen jeden den proboha..a dá se udělat krásný i bez " vizitek na stole" :o)

• Citovat
  • Upravit
3088
2.5.15 17:07
@smurfka píše:
@RadkaCh
jj mi dostali na darech dvakrát tolik než nás svatba stála..takže jsme ještě vydělali a neměli dluh za svatbu..:o)) osobně nechápu jak se kvuli jednomu dni muže třeba někdo zadlužit, nebo za něho zaplatit tak zbytečně moc..je to jen jeden den proboha..a dá se udělat krásný i bez " vizitek na stole" :o)

My měli taky dvojnásobek dary, takže půlka svatba, za druhou jsme si koupili postel :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
2.5.15 22:04

Jde to, my takovou svatbu měli, cca 30 lidí, akce na kult. sále až do půl sedmé do rána, měli jsme vše a svatba byla taková, že lidi co chodí i na drahé svatby svých klientů (150tis nahoru) si svatbu pochvalovali a byli nadšení :srdce: prý máme takové akce dělat častěji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný