Svatba do 25 tisic?

44
2.5.15 12:55

svatba do 25 tisic?

Ahojky mam dotaz ohledne svatby. Chystame svatbu pro cca 25 lidi vcetne deti. A muj dotaz je, jestli je mozne zaridit svatbu do 25tis. s tim ze obrad bude na radnici, prostory na oslavu budu mit ze znamosti do 2000kc za cely den, obed nam bude delat znamy a pomahat bude mamka, babicka, kolacky z casti napece mamka, jinak raut si nachystame sami, prstynky chir.ocel,
saty do 4tis.,oblek mame, oznameni si delam sama. Kupujeme zrovna domecek, takze kazda koruna dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
293
2.5.15 13:03

Urcite to v tvem pripade bude realna suma.Nas svatba vysla na 40tis, ale to jsme meli fotografa, živou hudbu, oboje saty pujcene, hostinu v restauraci a celkem 35 lidi. Takže urcite by jsi se do tehle sumy mela vlezt. Preji hodne stesti v manzelstvi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
2.5.15 13:07

Může se poovést :) kamarádka měla podobnou svatbu a podobnou cenu.
Nás ta naše vychází na nějakých 80tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.5.15 13:10

Jee dekuji ;) hudbu taky budeme mit, ale taky znamy, proste tam kde budu moct musim usetrit at muzu investovat do veci ktere musi byt top :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.5.15 13:10

Ja teda mela opravdu malinkou svatbicku loni v srpnu, na obradu byla jen nejblizsi rodina a hostinu jsme meli jen se svedky a vecer jsme grilovali na zahrade s prateli, saty jsem mela z votoce za 600 a manzela jsem oblikla v tescu ani ne za tisicovku :D, prstynky jsme taky meli levne ze stribra, nejdrazsi byl fotograf a cele nas to vyslo na cca 15 000 takze nevim jestli se vy do rozpoctu vlezete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.5.15 13:16

Prave vsichni jsou jen nejblizsi rodina :D az na 6 kamaradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
2.5.15 13:21
@Idril píše:
Může se poovést :) kamarádka měla podobnou svatbu a podobnou cenu.
Nás ta naše vychází na nějakých 80tis. :roll:

my se taky pohybujeme takhle, strop mám fakt 90 000,– nevím, kde ty prachy lítaj, třeba prstýnky máme obyč stříbrné :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.5.15 13:25

Prave ono se to nezda, jde to pomalu po malych castkach a v zaveru se nestacite divit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.5.15 13:35

A prosim ridic na svatbe bude kamarad a kolik mu mam zaplatit a dat mu nase auto nebo at si vemesve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
2.5.15 13:56

Proč by ne, my měli asi 15 lidí, koupený dort, půjčené šaty, kytky a bylo to v pohodě, nejdražší byly prstýnky a byli jsme v tom taky něco málo přes 20 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.5.15 14:15

Měla jsem svatbu - 30 lidí - cena za vše 18.000,–…jde to, záleží jak moc jsou pro tebe důležité ruzné serepetičky..ušetřit se dá na všem a přesto to muže být pěkné..manžel vlastní oblek co už měl doma, já šaty z netu za 700,–, prstýnky oba cca 500,– ( já nenosím a manžel do práce nemuže, takže jen když jdeme někam ven nebo do společnosti ), obřad venku na zahradě RD 1000,–, obřad byl odpo, takže nebyl klasický oběd, ale hned garden party - gril prase, bečka, vína, švédské stoly atd. Kytice 500,–, dort jsme dostali darem. Focení - kamarád jako svatební dar, líčení a učes kamarádka jako svatební dar, pozvánky jsem si vyrobila na netu sama a odeslala mailem.

• Citovat
  • Upravit
3088
2.5.15 14:48

Svatba ns vyšla na cca 10.000Kč. Obřad na úřadě, hostina pro 25 lidí v místní hasičárně, kde jsme měli pronajatý sál za „pár kaček“. Občerstvení jsme si chystali sami, hudbu taky. Oblek manžel měl, takže kupovat nic nemusel. Já šaty a doplňky do 4000Kč. Prstýnky máme za 50Kč za kus - jsou stále jako nové a krásné :) Focení od lidí kolem, takže žádné profi. Dort pekla tchýně, to samé cukroví a koláčky. Pozvánky jsme zase dostali darem od mojí sestry - její tchánovci dělají v tiskárně, takže jsme si jen dali návrh a měli jsme hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.5.15 15:44

Ja myslim, ze to realne je. Jeste alkohol - ten si taky asi nakoupite sami. Pokud si to vsechno delate sami, nebudete platit cisniky atd, tak to klapne. Zainteresujte hosty, rozdejte ukoly. Nam nepekli cukrovi, nalozili hermeli, sehnali vino z moravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
2.5.15 16:10

Jo, asi se dá do té ceny vejít, ale spíše se zeptám, opravdu to tak chceš?
My s manželem za svatbu při 55 lidech dali asi 120 tis. Znovu se brát nebudeme a svatbu jsme měli se vším všudy opravdu podle našich představ. Neměnila bych, vzpomínky za to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.5.15 16:18
@Štěpánka88 píše:
Jo, asi se dá do té ceny vejít, ale spíše se zeptám, opravdu to tak chceš?
My s manželem za svatbu při 55 lidech dali asi 120 tis. Znovu se brát nebudeme a svatbu jsme měli se vším všudy opravdu podle našich představ. Neměnila bych, vzpomínky za to stojí…

Záleží, co je kdo schopný mít, případně přežít. Ne každý má možnost mít dražší svatbu, natož, když do toho řeší bydlení. My taky neměli moc peněz a svatbu jsme prostě chtěli. Takže jsme prostě vzali levnější variantu a taky jsme to zvládli a můžeme vzpomínat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný