Svatba Napajedla

2597
5.1.13 21:41

Svatba Napajedla

Najde se tady někdo, kdo měl svatbu v Napajedlích na zámku, či obřad na radnici a hostinu v některé z restaurací? Chtěla bych si udělat trošku obrázek o tom, kolik peněz to tady stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
28.2.13 22:30

Opravdu tady není nikdo kdo měl svatbu v Napajedlích??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.2.13 22:35

http://www.zameknapajedla.cz/svatebni-obrad

http://www.napajedla.eu/restaurace.html - to je restaurace v Napajedlich, velmi solidni… Jiste tam najdes i jidelak s cenami… Za pronajem salonku se vetsinou neplati nic.

Co takhle pouzit strejdu gůgla pred tim nez zalozim diskuzi???

• Citovat
  • Upravit
2597
28.2.13 22:43

@chatwenna Žiju tady 22 let a vím jak rychle se podniky zde rozvíjí ale jak rychle také upadají, jde mi o zkušenosti a ne o zbytečné rýpance ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.2.13 22:47

@Gabulle Ale ty ses ptala na cenu a tu tam vsude najdes…

• Citovat
  • Upravit
2597
28.2.13 22:51

Hm, no zajímavé, když se podíváš na cenu za hostinu na tom zámku, tak je jiná než ve skutečnosti ;) Uvádí tam do 2000 za hlavu, ale už tam nepíšou, co jsem se dověděla náhodou od různých lidí, že tam připočítávají kdeco navíc, takže finální cena hostiny na osobu tě vyjde i na 3500,– ;) Tak se prosím zdržuj zbytečných komentářů, které jsou mi platné asi tak jako mrtvému kožich ;) Děkuji a přeji hezký večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
1.3.13 07:52

@Gabulle vzdycky me udivuje, kdyz se zapoji nekdo, kdo k tomu nema co rict a jen dela chytreho :D ja ti teda sice taky moc nepomuzu, ale taky mam v planu svatbu v Napajedlich, takze bych se o tom rada neco dozvedela. Obrad bych rada na zamku, ale hostinu treba na Pahrbku. Puvodne jsem premyslela i nad hostinou na zamku, ale to by se clovek pri cca 60 lidech asi nedoplatil 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr6810
18.5.13 20:12

Pahrbek

Zdravím Dámy,
chtěl bych se zeptat (Gabulle) jak jste to vymyslela?
My máme svatbu v kostele a potom se stěhujeme na hostinu na Pahrbek.
Máte s tímto areálem nějaké zkušenosti ohledně konání svatby?
Děkuji za odpověď :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2597
18.5.13 20:23

Zdravíčko, tak my budeme mít obřad na radnici a hostinu.. nad tím ještě váháme, zatím máme naštěstí ještě nějakých 10 měsíců, ale mám v plánu obejít si taky Pahrbek, Baltacci a v Otrokovicích hotel Atrium. Bohužel co vím od známých na Pahrbku je s provozovatelem restaurace katastrofální domluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.9.14 11:59

Pahrbek-svatba

Ahoj holky,

já jsem měla svatbu na Pahrbku a rozhodně jsme spokojeni nebyli. O korektním chování ze strany Parhbku se nedá ani mluvit. Koukněte na mou recenzi zde http://www.beremese.cz/…napajedlich/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.9.14 18:22

No mně stačil přístup pahrbku už jen při začátku plánování, takže my si pronajali dvojsál na hřebčíně včetně haly a kuchyně, hostinu udělali formou rautu a naprostá spokojenost. Jídlo a pití jsme nakoupili v marku, ráno nám to tam kamarádi nandali na tácy a naaranžovali a bylo…sice jsme měli pár dní před obřadem spoustu práce, ale naprostá spokojennost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný