Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte někdo zkušenost se svatbou v party stanu? Nebyla v něm v noci zima? Plánujeme svatbu v říjnu a i když ve stanu má být rozmístěno několik výhřevných lamp, obávám se, aby hostům večer nebyla zima. Přece jen je říjen už chladnější…
Z oslavy narozenin v říjnu vím, že venku už nikdy
a to jsme měli také výhřev. Ono ale jeste je otázkou, v jakém kraji jste a zda je to na začátku října nebo ke konci. Určite to bude chtít teplé veci večer ![]()
Mělo by to být první týden v říjnu. Mám obavy, že bude večer chladno ![]()
Party stan nevím, já měla vojenský stan a výhřev a šlo to. Taky kvůli tomu, že se dal zatáhnout vchod…
@SábaW tak důležité je, aby měl zatahovací boky a uzavírací vchod.
Také bych na to hosty upozornila, aby si vzali teplejší oblečení s sebou. ![]()
My jsme měli svatbu 15.10., ve dne jako vymalováno, na kraťasy, ale jak zapadlo slunce, byla zima hrozná. Tak metr od grilu to šlo, ale dál to bylo na péřovku. Ve stanu jsem jednu oslavu zažil, byly tam dva plynové výhřevy, ale musel se stan přivírat, potom tam se byl hutný vzduch. Dooporučuji na večer spíš nějakou klasickou místnost…
Děkuji za vaše příspěvky. Stan bude uzavíratelný tzn. boky se dají sundat, ale také zavřít. Ve stanu má být několik výhřevných lamp.
Ahoj můžu se zeptat těch, kteří mají nějakou zkušenost, v jakých měsích myslíte, že je „bezpečné“ (ohledně chladu) pořádat oslavu táhnoucí se do brzkých raních hodin v party stanech?
Díky za odpovědi. ![]()
Měli jsme svatbu v květnu, nebylo to tedy přímo v party stanu, ale na zahradě. A o půlnoci se svatebčané koupali v bazénu.
Ale záleží na počasí no…to těžko odhadnout.
My jsme měli štěstí na počasí, brali jsme se na konci srpna lae na horách (kousek od Pradědu), takže klidně mohlo sněžit
Nicxméně bylo pěkně, ale v noci kosa. Vyřešili jsme to přimotopy, půjčili jsme si je a ve stanu bylo nádherně teploučko ![]()