Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já se vdávala v lednu, nádhera, zima má své romantické kouzlo. Bohužel venkovní oslava tu moc nehrozí, leda někde venku rozdělat obrovskou vatru a třeba grilovat, jako dá se to, ale museli by být všichni svatebčané stejného naturelu. Pokud nechceš klasickou hostinu, tak si třeba pronajměte nějaký zámecký sklep nebo něco v tom duchu, vinný sklep atd. a tam studené pohoštění. Nebo to pojměte jako lyžovačku na horách a tam se odvažte, obřad třeba venku na sněhu, pak to oslavte třeba obědem, záleží jen na vás, co chcete. A oblečení si vemte jaké chcete, podle stylu svatby.
brali jsme se v tento den, chtěl to manžel, já jsem se po druhé vdávat nechtěla, asi špatný den, manželství nevydrželo, přestal mě milovat
Ahoj, tak nějak dumám a přemýšlím..
Já jsem sice vždycky chtěla svatbu v létě, protože chci místo nějaké restaurace mít oslavu hezky na zahradě, grilovačka, domácí jídlo, mňamky, prasátko… ALE!! s přítelem máme výročí v prosinci.. a já bych si přála mít svatbu na datum našeho výročí..
Příteli se to asi líbit nebude, ale kdyby náhodou… Prosím vás, co jste se vdávaly v zimě.. jak to probíhá - je hostina v restauraci jedinou možností? (v případě že bydlíme v bytě, kde se moc lidí nevejde)… Nebo co jiného se dá ještě dělat, když se mi oslava v restauraci příčí? Chci to mít podle svého, své jídlo a všechno.. ale v zimě asi není moc prostor kam se po obřadu úchýlit…
Navíc… absolutně na sobě nesnesu šaty, takže v šatech se vdávat nebudu.. Jaká je jiná, zimní varianta? Kostýmek zavrhuji, nelíbí se mi ta uhlazenost.. Nějaká krásná halenka? Tunika? Jaké kalhoty? Bílé…