Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já v lednu… šaty a kožíšek......na sněhu to byla nádhera.
Chtěla jsem prosinec ale to by bylo fakt narychlo, tak to byl leden…
Ahoj, my meli svatbu vloni v prosinci. Mela jsem saty na raminka a pres to bolerko ze pstrosiho peri, co krasne hralo. Fotili jsme se venku, vsichni v kabatech zmrzli a me pod pstrosem teploucko. Pod saty jsem mela jeste letni byly top, posunuty dolu, aby mi nenastydly ledviny, mamka si nedala rict. Takze mi mrzly jen nohy..
Budu OT. Já vím jedno, pokud někdy u mě dojde na svatbu, bude to právě v zimě.
Měla jsem svatbu na čerty. Bylo to super, nemůžu si stěžovat. Měla jsem šaty a přes to kožíšek. Ale moc velká zima nabyla, pravda ![]()
Já 18.12 a měla jsem svatební šaty, lodičky
a kabátek a teplou šálu ![]()
Mě právě jde co přes šaty…chtěla jsem se vyhnout kožíšku- připadam si totiž v kožíšku jako medvěd =D a ke všemu chci krátké šaty =D
My jsme meli loni 30.12., bylo to super
Saty to chce teda bez vlecky, kdybych ji mela, byla by cela urousana od snehu a bahna, takze jsem byla rada za saty co konci normalne nad zemi. Saty byly bez raminek, pres to kratky kozisek zapinany na jeden hacek, takze nahore byl videt vystrih. Vypadalo to moc hezky, segra tenkrat rikala, ze jsem jako snehova kralovna
. A boty jsem mela normaln uzavrene lodicky na klinku..
Zima mi nebyla vubec, byla jsem z toho vseho nejaka rozpalena ![]()
Tak v tom lednu taky zima moc nebyla…
i když pak jak jsme fotili venku už jo ![]()
Na focení jsem měla i gumáky
viz profilovka
My se brali v únoru a měla jsem přes šaty bolerko s dlouhým rukávem a dlouhý bílý kabát. V kožíšku bych taky vypadala jako koule, byla jsem v 18tt…
Kdyz je ten kozisek kratky jenom do pasu, tak to podle mne vypada dobre.. ![]()
Zkus mrknout na google obrazky na heslo „winter wedding coat“
Stejne maji ty zimni svatby uzasny kouzlo.. ![]()
jinak z toho co se mi libi:
http://static.traderscity.com/…-jr004-1.jpg
http://s1.hubimg.com/…076_f260.jpg
Já v prosinci a měla jsem jen šaty bez ramínek
přesuny do auta jsem zvládala dobře, akorát při focení venku vypadám, že jsem v posledním tažením ![]()
Ahoj, měla jste nějaká svatbu v zimě? co jste měli na sobě? děkuju