Svatební hostina Karlovy Vary

Bia
443
25.6.12 21:05

Svatební hostina K. Vary

Chtěla bych se zeptat nebo spíš najít inspiraci pro svatební hostinu ve Varech a blízkém okolí. Máte někdo nějaký tipy, kde se vám třeba líbilo nebo jste slyšeli chválu atd??? :mrgreen:. Mělo by to být přibližně pro 50 lidí.
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
731
25.6.12 21:11

Ahoj,
my jsme byli spokojeni zde http://www.karlovy-vary.cz/…-kastanu-306
Nebyla to přímo svatba, ale rodinná oslava, vše super, majitelé ochotní a vstřícní. Nahoře mají pár pokojů pro ty nejvíce unavené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
25.6.12 22:30

My jsme měli hostinu v Pyramidě v tašovicích a bylo tu uplne uzasne, nas teda bylo jen 25 ale 50 se vejde, za supr penize a jidlo bylo uzasne.. Personal suprový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
25.6.12 22:32

Také mě to zajímá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
25.6.12 22:32

Jinak v poštovním dvoře mají úplně nádherný vnitřní sál, ne ten s tou promenadou ale uvnitr te velke budovy, to jsme koukali s otevrenou pusou, ale chteli za to nehorazne penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
25.6.12 22:35

Jinak jsem toho sjezdila hodne po varech domlouvali jsme svatbu za dva mesice tak byl docela pres.. :)

Jo a ted me taky jeste napada na Vítkovce (kousek od andělky) tam je to taky moc krásné.. Tam jsme to chteli puvodne, taky docela rozumny peniz a je to tam moc pekne, takove vic v prirode a uzavrene s nadhernym vyhledem, ale to uz bylo plne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.12 22:38

A obrad mas kde? My meli na zamecku obrad i hostinu
A chvali to vsichni dodnes. Jinak Vitkovka
Je pry taky super

• Citovat
  • Upravit
Bia
443
26.6.12 15:49

Děkuji za odpovědi, Vítkovka mě napadla hned jako první, ale mají už obsazeno na náš termín :,(. Pošťák jsem hned vyloučila, tam chtějí nehorázný peníze…
V těch Rosnicích U Kaštanu to neni špatný nápad, zajedu se tam zeptat 8). V Pyramidě v Tašovicích jsem nikdy nebyla, ale zkusim se tam zajít taky podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eamerika
24.1.13 09:43

Vítkovka

Může se zeptat holky, na kolik by vyšla ta svatba na Vítkovce? Nevíte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.