Svatební hostina Karlovy Vary
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Svatební hostina K. Vary
Chtěla bych se zeptat nebo spíš najít inspiraci pro svatební hostinu ve Varech a blízkém okolí. Máte někdo nějaký tipy, kde se vám třeba líbilo nebo jste slyšeli chválu atd???
. Mělo by to být přibližně pro 50 lidí.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
my jsme byli spokojeni zde http://www.karlovy-vary.cz/…-kastanu-306
Nebyla to přímo svatba, ale rodinná oslava, vše super, majitelé ochotní a vstřícní. Nahoře mají pár pokojů pro ty nejvíce unavené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli hostinu v Pyramidě v tašovicích a bylo tu uplne uzasne, nas teda bylo jen 25 ale 50 se vejde, za supr penize a jidlo bylo uzasne.. Personal suprový..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak v poštovním dvoře mají úplně nádherný vnitřní sál, ne ten s tou promenadou ale uvnitr te velke budovy, to jsme koukali s otevrenou pusou, ale chteli za to nehorazne penize…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jsem toho sjezdila hodne po varech domlouvali jsme svatbu za dva mesice tak byl docela pres.. ![]()
Jo a ted me taky jeste napada na Vítkovce (kousek od andělky) tam je to taky moc krásné.. Tam jsme to chteli puvodne, taky docela rozumny peniz a je to tam moc pekne, takove vic v prirode a uzavrene s nadhernym vyhledem, ale to uz bylo plne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A obrad mas kde? My meli na zamecku obrad i hostinu
A chvali to vsichni dodnes. Jinak Vitkovka
Je pry taky super
- Citovat
- Upravit
Děkuji za odpovědi, Vítkovka mě napadla hned jako první, ale mají už obsazeno na náš termín
. Pošťák jsem hned vyloučila, tam chtějí nehorázný peníze…
V těch Rosnicích U Kaštanu to neni špatný nápad, zajedu se tam zeptat
. V Pyramidě v Tašovicích jsem nikdy nebyla, ale zkusim se tam zajít taky podívat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vítkovka
Může se zeptat holky, na kolik by vyšla ta svatba na Vítkovce? Nevíte?
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.