Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, mám problém se svatebníma šatama. Okolo krku mám síťku, ale řeze mě do krku a nebo mám nějakou alergii nevím, každopádně u ní mám červené fleky na krku, které pálí. Samozřejmě nechci mít na svatebních fotkách celý krk rudý a je to prostě nepříjemné. Nemáte nějaké rady, jak tomu podráždění předejít? Nebo je jediná možnost nechat tu síťku odpárat? Přikládám foto, budu vděčná za každou radu.
A co ji jenom inteligentně obstrihnout? To asi odparat nepůjde. Nebo proste jiné saty
problém je, ze ta sitka drží ty vysivane listecky, aby neodstavaly. Když ji obstrihnes, odstavat by mohly začít, ale porad asi lepší, než mít rudej dekolt, že
aby sitka zůstala jak je a zároveň nedrazdila fakt nevím, jak zařídit, leda si pod ty saty vzít rolak😂
@Semtex píše:
A co ji jenom inteligentně obstrihnout? To asi odparat nepůjde. Nebo proste jiné satyproblém je, ze ta sitka drží ty vysivane listecky, aby neodstavaly. Když ji obstrihnes, odstavat by mohly začít, ale porad asi lepší, než mít rudej dekolt, že
aby sitka zůstala jak je a zároveň nedrazdila fakt nevím, jak zařídit, leda si pod ty saty vzít rolak😂
No ono to práce jde, oni původně byli jen ty ramínka a ty lístečky jsou našité na druhé části síťky, ne té co je přes dekolt ale jsou zvlášť ramínka, ty jsou tvořeny ze silnějšího pruhu síťky a na té jsou našité lístečky. Já blbec jsem si jí tam nechala došít dodatečně, protože neoplývám velkým poprsím a ještě k tomu po dvou kojeních… říkala jsem si že ta síťka bude taková jistota, navíc se mi to líbilo ale nečekala jsem že kvůli ní budu mít rudý krk ![]()
Jo, to by mě sežrala taky ta síť. Já bych to opatrně pokusila obstříhnout. Akorát nevím, jestli není ta siť jako ramínka.
@alisekR píše:
Jo, to by mě sežrala taky ta síť. Já bych to opatrně pokusila obstříhnout. Akorát nevím, jestli není ta siť jako ramínka.
Nene nejsou, už jsem psala že je tam našitá zvlášť, nevim jak se to pak zapošilo aby se nepárala, myslím že potom by byl stejný problém jen na jiném místě. Psala jsem švadleně jaké jsou možnosti, tak uvidím
Rozhodně nic nestrihej.
Aby se ti to nerozparalo. Dej to šikovný švadlene, poradí nejlíp. ![]()
@Tajemnadama už jsem psala té svojí ale myslím že odpoví až zítra, jsem z toho nesvá, šaty fakt krásný, měla jsem z nich obrovskou radost a stane se tohle.
Jiné šaty
já mám to samé, taky mi ta sitka dela nějakou alergii, musela sem si koupit šaty bez sitky, měla sem proste jen čistý korzet. Odparat to mozna nepůjde, když to ustrihnes, tak zbyde po tom lemu a bude te to dráždit tak jako tak. Já to teda na sobě nesnesla, čím sem to měla dyl, tím víc to pálilo a nutilo mě to skrabat, mít to na sobě cely svatební den, tak ze sebe snad strham i kůži.:D
@Kriss Tina ale já ji tam mám přišitou dodatečně, zase odpárat by šla, jiné šaty nechci jsou upravené mě na míru a nebudu kupovat jiné nebo si nechávat šít.
Já asi alergii nemám jen okraj té síťky je strašně ostrej, kdyby to šlo nějak vyřešit tak by to bylo v pohodě si myslím, mě to spíš jen,,řeze'' do toho krku, jinde v okolí té síťky to není.
Příspěvek upraven 23.05.23 v 17:36
@Kaktusanda Jo tak jestli je tam příšera, tak by to mělo jít zas stejně sundat no, to vyzkousej. Ale není ta sitka jak raminka? Jako i ta původní, cos nenechavala pridelat?
@Kriss Tina píše:
@Kaktusanda Jo tak jestli je tam příšera, tak by to mělo jít zas stejně sundat no, to vyzkousej. Ale není ta sitka jak raminka? Jako i ta původní, cos nenechavala pridelat?
Příšera, která se dá sundat, pobavila. ![]()
@Pučálkovic.Amina píše:
Příšera, která se dá sundat, pobavila.
Ach ty automatické úpravy
ale musím říct, ze pro mě ta záclona fakt příšera byla ![]()
@Kriss Tina je, ramínka tvoří širší pruh síťky a na té jsou našitébty lístečky. Se švadlenou jsme se domluvili že ten okraj našijeme saténový proužek aby ten kraj nebyl tak ostrý a nedráždil mi ten krk, případně by se dala i ztratit ale to by nastal stejný problém jen o kousek jinde.
@Kaktusanda píše:
@Kriss Tina je, ramínka tvoří širší pruh síťky a na té jsou našitébty lístečky. Se švadlenou jsme se domluvili že ten okraj našijeme saténový proužek aby ten kraj nebyl tak ostrý a nedráždil mi ten krk, případně by se dala i ztratit ale to by nastal stejný problém jen o kousek jinde.
To sem chtěla napsat až na to nasijete saténovou stužku a mělo by to být ok
@Kaktusanda píše:
No ono to práce jde, oni původně byli jen ty ramínka a ty lístečky jsou našité na druhé části síťky, ne té co je přes dekolt ale jsou zvlášť ramínka, ty jsou tvořeny ze silnějšího pruhu síťky a na té jsou našité lístečky. Já blbec jsem si jí tam nechala došít dodatečně, protože neoplývám velkým poprsím a ještě k tomu po dvou kojeních… říkala jsem si že ta síťka bude taková jistota, navíc se mi to líbilo ale nečekala jsem že kvůli ní budu mít rudý krk
Ahaaaaa no tak to jo, to bych bez debaty odparala ![]()