Svatební vývazky - špendlení

6.8.14 22:37

svatební vývazky-špendlení

Ahojky, potřebuji poradit se svatebními vývazky… máme hotové mašličky, budeme to mít i s myrtou (zelená větvička). Přemýšlím, jak to přišependlíme na šaty, prej je na to nějaký speciální špendlení :D.. a taky jestli tam ta větvička bude držet :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
6.8.14 22:40

Na každé svatbě na které jsem byla to špendlili obyč špendlíkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
6.8.14 22:41

My jsme větvičku propíchli..nic speciálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
6.8.14 22:43

Normalni klasicky spendlik a sikovny ruce :-) neboj drzi o vzdycky.daji se koupit i spendliky s barevnou perlickou aby vse ladilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
6.8.14 22:47

Ja si kupovala brozovy mustjy, ale to proto, ze bych spendlik nemela jak propichnout a nemeli jsme vetvicky :-) ale u klasicky maslicky staci obyc spendlik a sikovnost s opatrnosti k tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
6.8.14 23:58

Já jsem propíchávala obyč špendlíkem, jen měl perleťovou hlavičku a nikdo s tím neměl problém :). S jiným uchycením jsem se na svatbě snad ani nesetkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.14 00:04

Děkuji moc, tak snad to všechno pujde jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
7.8.14 07:11

Já jsem na svatbu taky dělala stužkový mašličky s myrtou a připíchla jsem to obyčejným špendlíkem s perleťovou hlavičkou. A aby to vypadalo hezky jako střed a svatebčany to nepíchalo, ohnula jsem špendlík kousek za hlavičkou do pravého úhlu :) Snad mi rozumíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
7.8.14 07:34

Nejde to jinak nez spendlit? :D mi to udelalo docela hnusne dirky v satech… a na nasi svatbe to manzelovi znicilo docela drahy oblek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný