Svědění po orgasmu

Anonymní
5.7.18 22:22

Svědění po orgasmu

Omlouvám se za podrobnosti, ale musím to popsat. Minulý měsíc me po orgasmu začalo pálit v pochve. Manzelovi se objevily nějaké skvrnky na zaludu. Jemu to hned zmizelo, ale ja se ještě několik dní mohla udrbat :oops: v tu dobu jsem byla těhotná i když jsem o tom ještě nevěděla. Byli jsme v zahraničí, tak jsem to neresila a samo to zmizelo. Bohužel těhotenství záhy nato skončilo(6tt). Předevčírem jsme to s manželem zase dost rozjeli a ja měla hned několik orgasmu za sebou. Dnes uz me to zase pálí a mám vytok který se mi zdál chvílemi až nažloutlý. Manžel zatím bez příznaků. Nevíte co by to mohlo být? Na gyndu budu volat až v pondělí. Stalo se někomu něco podobného? Může to případně ovlivnit i těhotenství? Zase se totiž snažíme o mimi..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1850
6.7.18 00:11

Vypadá to na nějakou infekci a ta mohla zapříčinit ranný potrat..rozhodně bych se o další těhotenství nepokoušela dokud nenavštívíš lékaře a neproběhne léčba tebe a partnera..zřejmě si to předávate mezi sebou i když on už je bez příznaků..infekce může zapříčinit potrat v kteremkoliv stadiu těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
6.7.18 00:17

Bohužel musím zcela souhlasit s Oplatečkou. Chtěla jsem napsat to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.18 06:45

@Oplatečka @Sexynohy díky holky, toho jsem se obávala. A zavolali byste tedy na gyndu nebo jak byste prosím postupovaly?

• Citovat
  • Upravit
Verun83
6.7.18 08:01

Bez na gyndu. Rekni co tebe i muze trapi, at da neco i jemu.

• Citovat
  • Upravit
2258
6.7.18 11:36

Anonymní u nás můžou akutní pacienti (což ty jsi-tedy dle mého doktora) přijít bez objednání. Má na to ale vyhrazené ranní hodiny. Zavolej si ke svému doktorovi,řekni že máš akutní problém a uvidíš,jestli tě objednají,nebo řeknou,že můžeš přijít rovnou. Rozhodně bych doktorovi řekla, že je to opakující se problém, jaké příznaky má partner a že byste chtěli pokračovat ve snažení se o miminko. Možná to bude řešit díky tomu ještě pečlivě. V prvním trimestru by se totiž neměly dávat léky na léčení těchto problémů. Samozřejmě když je to hrozné nakonec se taky nasadí,ale asi je to špatně pro ten plod. Takže rozhodně bych se snažila být nejdřív zcela vpořádku a věděla,že se to nevrací a teprve potom pokračovala ve snažení se. Jinak v takových případech jako máte teď vy doktor doporučoval než to bude ok nesexovat, nebo alespoň s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
6.7.18 17:48
@Anonymní píše:
@Oplatečka @Sexynohy díky holky, toho jsem se obávala. A zavolali byste tedy na gyndu nebo jak byste prosím postupovaly?

V pondělí bych zavolala na gyndu a uvidíš co ti řeknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí