Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U nas se neco podobného vzdy delo po prudkem poklesu teploty.
@Anonymní píše: Více
Mám je od paní na miru. Žádný extra časování tam není, myslím že jen 3× denně. Z netu bych nic nekoupila..
@Liberalissima píše: Více
Tak když jsem ho v noci měřila byl spíše podchlazený. Přitom spinká v merino overalu a ještě je přikrytý dečkou….
No ráno sopl a teplota, později teď dopoledne horečka na 39!!!
Vidíš, asi to bylo k té horečce. Mohla mu teplota právě i klesnout třeba.
Jo, tak to bylo z toho. To jsem chtěla akorát dodat, že často máme tyhle neklidné noci, a pak z toho vyleze nějaká nemoc.
Tak ať je brzo fit ![]()
Jo to bude skolka. Dcerka to sice zatim nema ale co jsme se bavily s ostatnima maminkama tak nekterym detem se to propsalo ve spani, jedne treba synek krici „tetu neee“ a tak podobne.
Ahoj prosimtě podle všeho to vypadá na noční besy, u nás to začalo když jsme se přestěhovali do nového bytu, já navic těhotná, trvalo to nějakou dobu, dcera se mi pořád budila, nechtěla spát v pokojíčku a natož sama, v noci chodila ke mě do postele. Plakala, třásla se, někdy bývalá mimo a zdály se jí sny. nechtela jít nikde kde bylo zhasnuto, vsude se muselo svitit. Něco jsem si přečetla, bylo potřeba o tom mluvit s dítětem, je dobré „vyhodit bubáka pryč, aby dítě roztrhalo papír“ to pěkně pomáhá, vytřídili jsme pokoj, nic co dělalo stíny a začali jsme zatahovat rolety, aby se v noci neodráželi stíny. Před spaním jsme zkontrolovali s dcerou skříně, že v nich je oblečení a nic jiného. Trvalo nám to týden a půl a postupně se vše uklidňovalo. Držím pevné pěsti, ať je vše ok.