Syn se probudil a třásl se. Reakce na školku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.9.25 21:51

Syn se probudil a třásl se

Ahoj, jsem teď docela vyděšená.
Syn šel spát v 19:30 a před chvili se jakoby probral, stoupnul si v postýlce, pak si sednul. Třásl se, byl zpocený, ale zatylek měl teplý (zima mu asi nebyla) má merino overal na spaní.
Vzala jsem ho do naruče, chovala ale on jakoby nevnímal a s otevřenýma očima koukal do blba … byl takový “bezvládný”. Nechtěl se ani napít. Když jsem ho položila, hned usnul na zádech… dost mě to vylekalo. Vůbec nevím co to může být..
Mám o něj strach protože byl teď poprvé dva dny po sobě na hoďku ve školce a měl hrozné hysteráky zpočátku … teplotu nemá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
589
19.9.25 21:57

Takze neplakal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 21:59
@Maddie764 píše: Více

Ne jen ze začátku jakoby pokňourával a pak seděl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.25 22:00

Může to být noční děs nebo něco horšího? Aby chudinka neměl trauma z tý školky. Je hodně citlivý a fixovaný

• Citovat
  • Upravit
13
19.9.25 22:00

Dobrý večer, bylo by lepší kdyby to věděl nějaký lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 22:01
@pipísek57 píše: Více

To ano, v pondělí zavolám doktorce. Ale jsem docela vylekaná, aby se mu něco nedělo..

• Citovat
  • Upravit
589
19.9.25 22:07
@Anonymní píše: Více

Ja bych i rekla, ze to je kvůli te školce.

Moje dítě prožívá neco podobného. Stává se nám to po náročných dnech a vždycky je to tak cca hodinu, dvě po usnutí, nikdy později. Probudí ho to, třese se a při uklidňování nevnímá (dřív nemluvilo(věk), teď někdy i něco říká, ale z cesty) a pak když se mi jej podaří uklidnit a možná i probrat, protože to je takový jakoby polospánek, tak čučí do blba (řekla bych, protože přemýšlí, co se to stalo nebo co se mu zdálo), pak se uklidni a v mym oběti usne dal.

Někdy to bylo s hysterakem, někdy jen s podňukovanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 22:14
@Maddie764 píše: Více

Ano to odpovídá, dvě hodiny po usnutí. Nikdy jsem to nezažila. Byl jakoby zmatený, když jsem mu nabídla pití tak jakoby pokyvoval hlavou a měl otevřenou pusu. Vzala jsem ho tedy do náruče a byl úplně přisáty, ale klepal se jak kdyby mu byla zima, byl zpocený. Když jsem si ho položila na ruce a koukala na něj, tak měl skleněné oči a koukal za mě “do blba” měl mírně škubavé pohyby, položila jsem ho a přikryla a spinkal dál… on má opravdu teď často hysteráky, neutišitelné kolikrát i před spaním a pak ta školka, to loučení nezvládá … už když tam vejdeme tak je vyřízenej. Řve jak nikdo tam, jak kdyby mu šlo o život.

• Citovat
  • Upravit
589
19.9.25 22:25

U nás sedí i to pocení, i ten třes a záškuby. U nás je teda jen ten rozdíl, že by mé dítě neusnulo samo. Ale naše dítě nikdy neusnulo večer samo, vždy uspávám a musím počkat, až usne, až pak muzu odejít. Nevim, kdy tohle prislo prvně, ale ted ma 5 let a porad to občas zažíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
19.9.25 23:26

Taky se nám děje něco podobného u 4 leté dcery. Když nejde po obědě spát a má nabitý den, stává se, že se po pár hodinách jakoby vzbudí a hystericky brečí a háže sebou. Na nic nereaguje, vlastně se neprobudí, i když někdy na nás koukne. Utěšujeme a za chvíli zase usne. Podle mě je to u nás z přetažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
19.9.25 23:30

Nám se třásla se záškuby a moc nereagovala když jí při nemoci během pár minut zničehonic vyletěla horečka skoro na 41, ale to není váš případ :think:

Ty ostatní projevy mi přijdou na noční děs, no každopádně bych v pondělí pro jistotu zavolala doktorce :kytka:
Ale myslím, že to nic nebude, fakt asi noční můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.25 05:21

Dělá mi to šestiletý, už pár let. Vždy usne, za hodinu až dvě se probudí s křikem, klepe se, neslyší mě, nevidí, je spoceny. Trvá to několik minut, pak usne. Ale mezitím než usne stojím u něj, ale on mě volá, neví, že tam jsem. A ráno samozřejmě o ničem neví. Dle Dr noční děsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 07:24

Tak noční děs to asi byl. Ale celou noc jsme nespali. Byl co půl hodiny vzhůru a křičel, plakal. Vždy jsem položila a za chvilku znova. To jsme snad ještě neměli když pominu první zoubky..

• Citovat
  • Upravit
555
20.9.25 08:03

Nám na tohle pomohly bachovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 08:25
@Tajemnadama píše: Více

Koukala jsem na ně. Ale odradilo mě to dávkování. Že nemám čas hlídat kolikrát denně kolik kapek.
Teď mu už dávám kolostrum a homeo.
Jaké přesně myslíš??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+