Synova bakalářka na VŠ

1
7.3.23 19:02

Synova bakalářka na VŠ

Ahoj všichni ;) Můj starší syn mě poprosil jestli bych mu nepomohla s dotazníkem k jeho bakalářské práci, tak mě napadlo to umístit sem. Tímto bych vás všechny chtěla moc moc poprosit jestli by jste tomu věnovali par minut a vyplnili to. Všem co tomu těch pár minutek dají moc děkuju :)
 https://docs.google.com/…cqw/viewform?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
7.3.23 19:05

Ty kráso, maminky dělají za děti úkoly i na vejšce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
7.3.23 19:16

Nevím, proč jsou lidi tak zlí. Nevidím nic špatného na tom, vyvěsit odkaz synovi, aby si nemusel zakládat účet na emiminu, který použije jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
7.3.23 19:17
@hanka.br. píše:

Neverila bych, ze nekdo jako ty existuje, nevidet ti na vlastni oci… hlavne, ze skolstvi jedine, co pomuze ma byt to, aby mely pi. uc. 60 hrubeho:)

Příspěvek upraven 07.03.23 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
7.3.23 19:17
@hanka.br. píše:

Poprosil maminku, která je tady registrovaná, aby mu to sem pověsila, protože mu jako dvacetiletému klukovi přišlo nesmyslné registrovat se na serveru pro matky. Bože! Tady se fakt musí hejtit cokoliv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
7.3.23 19:19
@sediza píše:
Nevím, proč jsou lidi tak zlí. Nevidím nic špatného na tom, vyvěsit odkaz synovi, aby si nemusel zakládat účet na emiminu, který použije jednou.

Lidi ne, jen ucitelky:) co si musi zysovat sebevedomi a podporovat svuj pocit dokonalosti:)… pak se divi, ze nemaji respekt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
7.3.23 19:21

Vyplněno. Ale na některé otázky se mi špatně odpovídalo. Např. nevidím nic, v čem by se má banka měla zlepšovat, ale musela jsem vybrat jednu z možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.3.23 19:22

@ida007 Registrovat se fakt nemusí, ale z mámina účtu napsat pár slov a oslovit případné respondenty by skutečně - podle mého názoru - mohl jako vysokoškolák udělat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.3.23 19:22

Vyplněno. Hodně štěstí synovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
7.3.23 19:23
@hanka.br. píše:
@ida007 Registrovat se fakt nemusí, ale z mámina účtu napsat pár slov a oslovit případné respondenty by skutečně - podle mého názoru - mohl jako vysokoškolák udělat sám.

A podle mého názoru byste zase Vy udělala občas lépe, kdybyste mlčela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
7.3.23 19:24
@Kfětoslava píše:
Vyplněno. Ale na některé otázky se mi špatně odpovídalo. Např. nevidím nic, v čem by se má banka měla zlepšovat, ale musela jsem vybrat jednu z možností.

Mám stejný názor. Občas mi tam chyběla odpověď - vyhovuje mi to tak, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.3.23 19:36
@ida007 píše:
A podle mého názoru byste zase Vy udělala občas lépe, kdybyste mlčela.

To je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9798
7.3.23 19:45
@hanka.br. píše:
@ida007 Registrovat se fakt nemusí, ale z mámina účtu napsat pár slov a oslovit případné respondenty by skutečně - podle mého názoru - mohl jako vysokoškolák udělat sám.

Tak by sis našla jiný důvod, proč si rýpnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.3.23 20:01

No, začala jsem vyplňovat, ale když mě dotazník opakovaně tlačil k výběru jedné z odpovědí, z nichž ani jedna mě neoslovila a nesouzněla jsem s ní, tak smůla, ukončila jsem to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.3.23 20:02
@Jahru píše:
Tak by sis našla jiný důvod, proč si rýpnout.

Ani ne. Já nemám potřebu zbůhdarma vyrypovat. Ale přišlo mi to fakt hodně absurdní. Skutečně bych od vysokoškoláka očekávala, že se alespoň bude obtěžovat oslovit své respondenty, představit se, nastínit účel práce a ne, že to za něj udělá maminka. Vidím, že to byla chyba, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze