SZZ muni - Zakončení studia
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
SZZ muni - Zakončení studia
Ahoj, budu se ptát taky na studijním, jen mě zajímá i názor publika. V pondělí mě čeká poslední povinná zkouška, abych mohla jít ke státnicím, které mám o týden později. Bohužel se trošku bojím, že ji nezvládnu a další termín je až po SZZ. Znamená to tedy, že se budu muset od termínu odhlásit (tu možnost mám).
Kdybych zkoušku tento semestr na dalším termínu dala (což musím), tak budu mít hotové komplet vše a SZZ tak budu moci vykonat v zimním termínu. Nicméně je zde problém, že jsem si tento semestr zapsala jen zkoušku, která mi chyběla (opakuji ji). Takže nemám potřebných 20 kr. za semestr…
Tušíte někdo, zda mi přeruší studium do zimního termínu SZZ, pokud budu mít všechny zkoušky splněny, nutných 180 kr též a bakalářku odevzdanou? Nebo jsem v háji a ukončí mi případně studium?
Předem děkuju za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Probier vše se studijním. Snaží se vždy vyjít vstříc. Ale překvapuje mě, ze až teď jdes na zk, když mas mit SZZ. Ja dělala na muni szz před ca týdnem a uzavřeny semestr jsme museli mit do 25/4. Jinak co se tyče kreditu-buď 20 za semestr nebo 35,40 nebo 45 (teď nevím) za 2 předchozí. Každopádně spoluzacka nakonec taky nějak rozvolnovola, přerušila studium a obnovila těsně před zimním termín SZZ a v pohodě. Nějak to vše poresila prave se studijním. Tam ti poradi nejvíc a nejlepe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luca241 na přf to mají docela na párku, stačí mít vše hotové nejpozději 3 dny před SZZ. Na studijní jsem už psala dnes ráno, ale bez reakce, takže se ozvou až v pondělí. Do té doby budu mírně ve stresu. Zkouška je fakt hard, 32% úspěšnost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přerušení do termínu státnic. Běžná věc právě ve tvém případě. Tedy před 10 lety to tak bylo, teď nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju, tak uvidime. Kdybych měla tento semestr aspoň 20kr., tak by mně to nevrtalo hlavou, ale já budu mít jen 10, ale na druhou stranu vše hotové pro SZZ… Tak jsem právě ve stresu, aby mi to přerušili 😆 😆. Snažím se tu zkoušku pochopitelně dát, ale strach tam je no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit