Tablet na cesty detem!

175
15.10.17 08:20

Tablet na cesty detem!

Ahoj holky mam otazku. S manzelem hodne cestujem, uvazujeme o koupi tabletu dceri na pohadky. Jen nevim jaky. Aby to melo nejaky smysl.
Je tady nektera z vas ktera to taky resi, nebo uz uskutecnila
Poradite prosim? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28874
15.10.17 09:02

Ahoj, my jsme nechávali synovi tablet na cestování, ale už je dva roky starý. Stačí nám na pohádky a základní hry, pošlu ti odkaz s parametry, aby ses měla od čeho odpíchnout. Zároven i velikost tabletu je pro děcko dostačující a je dobře skladný :)

Tablet - Intel Atom Quad Core Z3745 1.86GHz Bay Trail, dotykový 7" 1280×800 IPS, 1GB RAM, interní paměť 16GB, microSD až 64GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, 2× kamera 2MPx + 0.3MPx, microUSB, baterie 3910 mAh, Google Android 4.3 (jedná se o Asus Memopad 7, už se neprodává)

Snad jsem trošku pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
15.10.17 09:16

Hlavne se nenechat zblbnout nejakymi „detskymi“ tablety, z meho pohledu to nema vyznam. Idealne ctyrjadro, RAM idealne tak 2, rozhodne ne mene jak 1, jde o to, aby se to nesekalo. Vnitrni pamet, no vetsinou kdyz se chce clovek vejit do 2tis., tak se musi spokojit s 8gb, ale cim vic, tim lip. Dokoupit k tomu microsd (pozor, ne prilis velke, tablety mizsi tridy vetsinou zvladnou maximalne 32gb), k tomu adapter v podobe flashky, at to muzes doma pohodlne strcit do kompu ci notasu. Vnitrni pamet je lepsi si usetrit na par her :mrgreen:

Minuly rok jsem kupovala pro starsiho, vybirala jsem podle zkusenosti na heurece, jakmile tam nekdo psal, ze se to seka ci ma prilis malou vydrz baterky, tak jsem ho vyloucila. Vybrala jsem iGet smart 0700, slouzi dobre, ale myslim, ze uz sel z prodeje, ted mam policeno na Alcatel pixi pro mladsiho, neni to idealni, ale cena je prizniva.

Zalezi kolik chcete investovat, jakmile jste ochotni dat pres 2tis, tak se vyber rozsiri.
Ja zaprve vic dat nemuzu, zadruhe mam zkusenost se starym tabletem lenovo, nechala jsem ho detem na hry, parkrat spadnul a bylo po nem, tudiz nechci investovat velke penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.10.17 09:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.10.17 09:32

Vazne to jde kolem me. Hlavne at to ma vydr, zvuk do auta a neseka se.
Investovat do toho nema asi moc cenu, ale nebylo by spatne aby ho pak mohla i pouzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28874
15.10.17 10:49
@werika píše:
www.mall.cz/…wize-3131-3g?…
A co tento

Mi přijde na to, co umí a jaká je to značka, předražený. Podívám se po něčem a pošlu ti odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28874
15.10.17 10:53

https://www.mall.cz/…ta-lte-10-xl?… tenhle máš skoro stejné parametry a poloviční cenu.

https://www.mall.cz/…8070-2aalcz1 jako doporučovala Helileli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.10.17 19:51

My jsme dceři taky kupovali tablet na cesty a je to značka lenovo, tem dětem to stačí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí