Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teprve mě to čeká, ale předem blahopřeju k svatbě. My zveme jen svědky ![]()
Ahoj
Letos, 8.9. jsme měli svatbu natajno
Vztahy v rodině také nic moc (hlavně u přítele se to dost rve
)… takže toto byla nejlepší volba. Na svatbě jsme byly my dva, dva svědci (sourozenci), jedna známá co nás fotila+malý klučík, aby s Eli byli krásní na fotkách
Šaty jsme měla krátké, bílé s modrými květy… pak na párty PO, jsme si pozvali 10 přátel a pilo se a jedlo u nás doma. Jestli chceš, napiš mi SZ, pošlu ti fotku ![]()
Rodiče to všichni vzali v pohodě, jen tchýně s mužem byly trochu naprdnutý (ale přítelův táta se ženou byly v pohodě)… a užila jsem si to pěkně. Žádný stres, nic moc velké přípravy… a vdaná jsem ![]()
Kamarádka se takto vdávala. Jedno odpol. seděla s kamarády s manžely na pivku a ti se jich ptali, kdy do toho praští a oni řekli, zítra a vy nám jdete za svědky. Fakt to měli jen ve 4 lidech. On měl kalhoty a triko s límečkam, kamarádka černé kalhoty a triko-halenku. Doma nechali postavenou kytku a mamce napsali vzkaz (mamka byla na odpolední) " mami dnes jsme se s Martinem vzali a jeli jsme na svateb. cestu, vrátíme se za týden",nanka si po celou dobu myslela, že je to vtip a nebyl.
Sousedka se chtěla tajně vdát, ale nevydržela to a ráno řekla rodičům, že se vdává a jestli chtějí, tak ať v poledne příjdou… a rodiče šli natruc nakupovat do Globusu
![]()
Pokud nemáte v rodine zrovna ideální vztahy, tak bych to vyřešila třeba tak, že bych pozvala rodiče, prarodiče, sourozence a víc nikoho. A šaty bych taky moc neřešila. Dají se koupit krásné levnější pouzdrové šaty, bílé i barevné. Na tajnou svatbu bych si klsické svatbí šaty nepořizovala.
Buď pozvěte všechny, nebo opravdu jen tajnou - čili vy dva a svědci, pak nějaká véča či oběd…pěknej večer či víkend. (Jak budete vybírat v příbuzenstvu koho jo a koho ne, může být rozvrat na léta.)…a časem pak oslavku klidně pro všechny - rozeslat oznámení, že jste se vzali a že budete rádi, když tuto skutečnost s vámi oslaví.
Jinak ze života mé skorošvagrové. Vzali se také tajně v dopoledních hodinách, pak se šli cournout, odpoledne skočili pro rodiče stylem „přestaňte se rejpat v zahradě, oblečte se, jdeme na oběd, vdala se vám dcera/syn“ (bylo jaro, doba sázení). No, co rodiče mohli - oblékli se, a šli ![]()
A máme fakt úžasný posvatební přáníčka
Ty zkusím vložit, pro inspiraci (já taky čerpala tady v diskuzi o tajné svatbě
)
Na takové svatbě jsem byla s manželem za svědky. Jen my čtyři. Byla to nejlepší svatba, co jsem byla. Bohužel manželství nedopadlo, ale to už je jiná story.
U nás byl jediný problém - mám 5 sourozenců. Kdybychom pozvali „jen“ rodiče a sourozence a svědky s dětmi - bude nás 16 kusů ![]()
takže smůla, pak jdeme na pizzu
Kdybych chtěla mít tajnou svatbu, asi bych vzala jen svědky, oblékla se trochu svátečně a rodině to pak oznámila. Každopádně přeji hodně štěstí ![]()
Kamarádka se takhle vdávala a vzala jenom svědky. Dělala to z důvodu, že se její rodina nesnese s rodinou přítele - hrozně zamotaný vztahy a chtěla se vyhnout případným konfliktům. Po svatbě měla pozvaný kamarády a známý a oslavili to v zamluvený hospůdce. Pak si postupně domu pozvala svojí rodinu a rodinu přítele, připravila pohoštění a oznámila jim to.
@klara123 Z mojí strany jsou vztahy v pohodě, občas nějaký nedorozumění s mojí mamkou ale to je povahama a rozdílnýma názorama, že já si nenechám nic diktovat
Ale přítelovo máma s mužem jsou napřesdržku! Hrozné chování, babizna by tahala jenom peníze! Ale táta s přítelkyní jsou v pohodě.
Určitě bysme chtěli pak rozeslat po příbuzných a přátelích oznamení že jsme se vzali. Nechceme vrážet zas moc peněz do svatby, páč předěláváme si raději byt. Neni to šetřílkovství, ale nám dvou stačí málo, hlavně že budem svoji ![]()
Ja mam takovou tajnacku ted v sobotu..
Rodicum jsme to rekli a pozvali jen je. Partnerova maminka by uz asi druhou uplne tajnou svatbu nezvladla, jeho bracha se takhle pred par lety ozenil a ona to do dnes spatne nese, ze to nerekli alespon jim..Sourozencum jsem rekla, at se odpo stavi na chlebicky, bratrova zena se ale tvari jako citron, asi se ji dotklo, ze nejsou pozvani primo na svatbu..Na sobe budu mit elegantni bilou halenku a sukni(tu musim jeste nekde poridit).At vam to vyjde.. ![]()
Ahoj holky, ženy, maminky… Chceme mít s přítelem svatbu, jenže vztahy v rodině jsou trochu složité, proto chceme tajnou svatbu. Ještě nevíme koho pozvat aby se nikdo neurazil ale zároveň aby se zachovala ta „diskrétnost“. Měly jste některá svatbu natajnačku??? V čem ste se vdávali?? Hledám nějaké šaty, nechci drahé, jen prostě slavnostní…nebude to hloupé, kdyby byly krátké? a barevné třeba?? A jaké byly reakce okolí???Děkuju