Tak jak je?

• Otevřená skupina

Ahoj těhulenky :-) Tak jsem nedávno našla II na těhu testíku - sice jsem na úplném začátku, ale termín by měl vycházet na prosinec 2014. Samozřejmě se moc bojím i těším tak budu velice ráda, když se přidáte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

1189
19.5.14 09:13

Tak jak je?

Ahoj mamulky Ježíšátek, tak jak se Vám daří?? Jestli se Vám bude chtít - napište kdy Vás čekají další kontroly, co už máte za sebou za vyšetření a úplně nejlepší by bylo hodit sem fotečky těch našich fazolek :-) Všem přeji krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1189
19.5.14 09:16

No a možná bych měla asi začít u sebe. Kontrola u dr. mě čeká v pondělí 26.05. 13:30. To Vám sem dodám i fotečku. V týdnu jsem byla na odběrech krve - což teda vydržet na lačno bylo fakt terno… Jinak těhulkování si zatím v podstatě nijak neužívám, protože mi je pořád strašně strašně zle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.14 18:52

Ahoooj, asi před týdnem jsem sem psala, jesti se můu přidat a teď nevím, jestli to sem šlo, když to tu nikde nevidím :think:…no nevadí, tak snad můžu :mavam:, já dnes dostala průkazku, tak jsem ofiko těhule:-DDD, příští středu jedeme do Olmiku na genetiku, prý už jde miminek krásně vidět v tom 13.týdnu, tak se moooooc těším :dance: a pokud se nám usměje do záběru, třeba bude i foto:-). Hodně pohodičky a méně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.5.14 21:28

Ahojky spolutěhulky :D
Tak se hlásím po dnešní kontrole na gyn. Jsem v půlce 10tt a konečně jsem dostala těhuprůkazku :pankac: prcek sebou na utz pěkně házel, dokonce jsem viděla i nožičky :) jinak s tou nevolností jsem na tom podobně, místo abych přibírala tak spíš hubnu :think: ale snad se to brzo urovná. Tak ať nám to těhulkování všem klape :palec:

PS: naše první fotečka z dnešní poradny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.5.14 11:51

Jejda - to je náááádhernááá fotečka!!! je tam :-) Prostě krása :-) Nemám slov, jsem naměkko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
21.5.14 14:45

@jančamamča Jani doufám, že takové fotky budeme mít příští týden? Už se moc těším? jdu v úterý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.5.14 15:43
@paandatko píše:
@jančamamča Jani doufám, že takové fotky budeme mít příští týden? Už se moc těším? jdu v úterý..

Budeme - určitě :-) Já jdu v pondělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
21.5.14 16:19

@jančamamča A kdy máš JAni termín? mě to zatím podle kalkulačky vychází na 26.12. dneska jsem 8+5 podle doktora 8+6. To bude asi někde poblíž, termín kontrol stejný i odběrů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.5.14 16:47
@paandatko píše:
@jančamamča A kdy máš JAni termín? mě to zatím podle kalkulačky vychází na 26.12. dneska jsem 8+5 podle doktora 8+6. To bude asi někde poblíž, termín kontrol stejný i odběrů…

Hodně poblíž - 28. prosince :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
21.5.14 16:53

@jančamamča :D tak uvidím co řekne doktor v úterý, jestli už to půjde určit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.5.14 18:35

Ahoj holkýýý.
Už se těším na vaše fotečky z utz :palec: dneska jsem se objednala na ten NT screening tak jsem zvědavá, prý už by tam mohlo být vidět i pohlaví :think:
Plánujete také návštěvu toho NT?
Nejraději bych měla ten ultrazvuk doma :) abych se mohla koukat na ten náš poklad každý den :mrgreen: strašně rychle to roste, při minulé návštěve u dr. byla vidět jen fazolka :) Kdyby mi nebylo pořád tak divně tak bych na sobě to těhotenství ani neregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.5.14 18:46
@stihacka píše:
Ahoj holkýýý.
Už se těším na vaše fotečky z utz :palec: dneska jsem se objednala na ten NT screening tak jsem zvědavá, prý už by tam mohlo být vidět i pohlaví :think:
Plánujete také návštěvu toho NT?
Nejraději bych měla ten ultrazvuk doma :) abych se mohla koukat na ten náš poklad každý den :mrgreen: strašně rychle to roste, při minulé návštěve u dr. byla vidět jen fazolka :) Kdyby mi nebylo pořád tak divně tak bych na sobě to těhotenství ani neregistrovala.

Co myslíš tím NT? To jsou jakoby ty první tripple testy? Jestli jo tak do těch určitě nepůjdu - bývají prý často falešně pozitivní, ale těžko říct… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.5.14 18:50

Měl by to být NT screening (šíjové projasnění)dělá se do nějakého 13-14tt, tak doufám že to bude v pořádku. Doporučila mi ho moje gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.5.14 18:56

Jinak se podle toho NT dá určit i přesné stáří plodu. Tak hlavně kvůli tomu tam i jdu. Protože mám nepravidelnou menstruaci. A podle posledních měsíčků bych měla být už cca 15tt a to opravdu nesedí a gyn. na mě koukala jak na blázna když jsem si byla pro potvrzení těhu pořád se neměla čeho chytit pro výpočet stáří plodu. Nakonec to nějak tak odhadla podle velikosti mimíska.:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
26.5.14 17:38

Děkuju za přidání :-) Jsem ve 12. tt :-) a na KO jdu 30.5. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny