Tak zítra pravou! :-)

2926
31.8.14 19:25

Tak zítra pravou! :-)

Přeji všem školákům i školkáčkům zítra hodně štěstí, maminkám pevné nervy a ať máte nový školní rok 2014/2015 úspěšný po všech stránkách. Velkou dávku štěstí přeji hlavně i své malé dcerce, která mění školu a zítra jde poprvé mezi nové spolužáky.

Tak ráno vykročte všichni pravou! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
31.8.14 19:27

@Loll tak dcerce držím palce ať je v nové škole spokojená :hug: Jinak děkuji, pokusím se pravou vkročit :D

• Citovat
  • Upravit
7009
31.8.14 19:28

Taky tak :kytka:
Mně jdou zítra poprvé do školky tříletý a pětiletý, mám nervy v kýblu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
31.8.14 19:31

Diky :D ja uz jdu zitra do dalsiho rocniku podvanacte :D (skolku nepocitam :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.14 19:33

Ahoj, syn jde už do třetí třídy a moc se netěší, a taky jsem mu ráno říkala ať v kročí do školy pravou nohou.Moc děkuji a tobě taky přeji i tvé dcerce přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539

Vasim detem drzim palce at to zvladnou dobree :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

Já jdu zítra po dovolené do práce 8o
Tak taky pravou :lol:
A malej do školky, pochopitelně…se vůbec netěší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.8.14 19:35

@Loll dekuji moc! I vam totez prejeme. Uz vidim, jak nezamrouzim oko v noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Jo jo, díky, Vám všem taky :kytka:
Já už vyšiluju, dcerunka mi oznámila, že si sedne s klukem, se kterým se milují…jo, největší sígr ze třídy, permanentně vyrušuje, zlobí, povídá, loni seděl se 4dětma a všichni z něj na mrtvici, rodiče ještě víc. Fakt rušitel první kategorie. To mě trefí, tak jsem zakázala, tak se mnou nemluví a stejně si s ním zítra sedne :zed: škole zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305

Já taky vykročím pravou :mrgreen:, jsem učitelka a přijdou mi nové děti, první ročník na SŠ ;-)
Prcek jde potřetí do školky a bere to jako fakt, neřeší, netěší se, ale ani neřve. Prostě školka, no. Snad ten postoj ráno nezmění k horšímu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
31.8.14 19:36

Též přeji úspěšný první školní den :kytka:

u nás starší do 5.třídy a vůbec se mu nechce :lol: a mladší poprvé do školky…ještě neví co ho čeká, tak zatím se těší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
31.8.14 19:44

@Loll to je hezké téma.. držím vám palce, a aby se v nové třídě líbilo.. :kytka:

my vedem zítra prvňáčka.. tak jsme nervózní celá famílie.. :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.08.14 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
31.8.14 19:44

Přeju všem žáčkům i učitelkám :kytka: Dcera jde poprvé do školky a stále se nemůže rozhodnout, jestli se těší, nebo netěší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
31.8.14 19:52

Taky přeji pevné nervy a at se všem daří. Muj dvouletý syn nastupuje do jesliček, starší do druhé třídy a já se zítra po dvou a ctvrt letech vracím do práce. Teď to bude hlavně o tom, jak vše zkloubime a zorganizujem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.8.14 19:55
@Etcetera78 píše:
Přeju všem žáčkům i učitelkám :kytka: Dcera jde poprvé do školky a stále se nemůže rozhodnout, jestli se těší, nebo netěší :-D

tak ten muj to ma asi stejne. Pokazde rekne neco jineho a s upkne neutralnim vyrazem… Jsem zvedava na nej i na sebe, jestli to ustojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí