Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já nechápu, proč všichni s těmahle témata blbnou už ted, vždyt se jde až nza týden…
Počítá se i nástup do primy víceletého gymnázia?
Jinak já ani syn to zatím moc neprožíváme, jen sledujeme školní webovky, aby nám neutekla nějaká důležitá informace.
@rokris píše:
Pěkný večer.
Prázdniny jsou pryč a u nás za dveřmi SŠ. Přiznám se, že mám asi větší nervy, než moje ratolest.A co vy a vaše děti? Jak to nesete? Těšíte se,
nebo bojíte?
Vzhledem k tomu, co a jak se dnes na školách učí, se spíš těším, až dětičky začnou předvádět nabyté vědomosti v praxi…
Ale ne, teď vážně: nezávidím rodičům dnešních středoškoláků - jejich dětí budou jednou živit vědomosti nabyté ve škole - jenže většinou je s jejich nabýváním nějaký problém…
Takže rodičům i dětem držím palce, ať to zvládnou…
@White_Queen píše:
Já nechápu, proč všichni s těmahle témata blbnou už ted, vždyt se jde až nza týden…
týden uteče jak voda ![]()
@Jura007 píše:
Vzhledem k tomu, co a jak se dnes na školách učí, se spíš těším, až dětičky začnou předvádět nabyté vědomosti v praxi…
Ale ne, teď vážně: nezávidím rodičům dnešních středoškoláků - jejich dětí budou jednou živit vědomosti nabyté ve škole - jenže většinou je s jejich nabýváním nějaký problém…
Takže rodičům i dětem držím palce, ať to zvládnou…
Trefné. ![]()
Taky jsme se nedávno takhle stresovali, jak bude na střední. A ejhle, letos nás čeká maturitní ročník. To teprve bude stresu.
@vokishka píše:
Taky jsme se nedávno takhle stresovali, jak bude na střední. A ejhle, letos nás čeká maturitní ročník. To teprve bude stresu.
Oživuji diskuzi 😀. Letošní čerstvoučcí středoškoláci a my rodiče. Jak se děckám líbí na nové škole? Dojíždí nebo jsou na internátu? Kdo má chuť, pojďte pokecat..
Pěkný večer.
A co vy a vaše děti? Jak to nesete? Těšíte se,
nebo bojíte? 
Prázdniny jsou pryč a u nás za dveřmi SŠ. Přiznám se, že mám asi větší nervy, než moje ratolest.