Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Dekuju za tuhle odpoved. Nejsem ani prase ani dement, ale proste rikas si urcite jsi ho vyndala nejsi prasatlo, ale hlava stejne obcas dela co chce. A stat se proste muze, ale jak rikate, prisli s nejakymi problemy zapachem apod to ja vubec nemam ani bolesti ani zapach ani jsem nic nenasla, takze nejspis jen panika ![]()
To jsem jednou takhle byla pařit s holkama a končila mi MS…na tampon se došlo až na gyndě, kam jsem šla s výtokem a svěděním (asi 6 týdnů po akci)…Tvl…největší trapas v životě, omlouvala jsem se snad 100× doktorovi i sestřičce..
Doktor to bral v pohodě a řekl mi, že už vytahoval horší věci a sestřička, postávající u otevřeného okna, už měla připraven nějaký “spešl” pytlík.
@lucynka25 píše: Více
Tampon sám nevypadne, to je proto jeho principu. Četla jsem někde, že to tam někdo měl x týdnů a až pak přišel „s nezvyklým výtokem“ na gyndu, doktorka zhrozená (prý mega zápach, který ale dotyčná téma neregistrovala, sex bez problému)…
Takže se to děje.
@Tomie tak já třeba používám ty kluzké od O. B, a jakmile jdu na velkou tak to prostě jde ven když ho rovnou nevytahnu. Po 14 dnech kdy se koupe, chodí na záchod, nevěřím že by tam někde byl zalezlej bez pocitu že tam něco je ![]()
Ale takovyhle pocit jsem měla kolikrát po nějaké větší kalbe
jestli a kdy jsem ho vlastně vyndala.
@Anonymní píše: Více
A není jednodušší tam prostě sáhnout, než se ptat v diskuzi, jestli ho tam mas?
pardon, ale tohle fakt nechápu
jak my tady to máme asi tak vědět? Jo kdybys dala fotku vaginy i se svetylkem až k čípku, mohly bychom se ti podívat a ujistit tě
ale takhle úplně jako nevim ![]()
já můžu přidat historku ohledně toho zápachu. Měla jsem konec menstruace, uvnitř tampon. Měla jsem velkou zdravotní potíž, skončila v bezvědomí na ARU. Nevšimli si že mám tampon. Když jsem byla za 3 dny při vědomí tak si toho sestra všimla a vyděsilo ji to
vytáhla ho, vypadalo to fujtabl a smrdělo jak mrtvý zvíře.
A to byli tři dny! Nedovedu si představit stav po měsíci ![]()
Tampon už tam podle mě určitě nebude.. Za a by se už sám vydral ven na WC jak by byl nacucanej, Za b byste ho při sexu určitě cítili aspoň partner. A hlavně už bys měla zánět jako prase. ![]()
Je to trapné, ale stalo se mi to před 10 lety taky. Měla jsem sex, všechno…tampon prostě zajel uplně nahoru a vůbec jsme o něm nevěděla. Po 2 týdnech zvláštního zápachu, mi to došlo a v podřepu ho vylovila - zánět jsem neměla, ale štítila jsme se sama sebe teda… ![]()
Hele nemusi byt. Pracovala jsem leta na gynde a minimalne 1× za dva mesice se nekdo takovy objevil, nejcasteji tam ten tampon nebyl. Ale nekdy prisla zena s obtizemi, nejcasteji pro zapachajici vytok a ejhle, tampon. Ten se obvykle musel vynest z mistnosti uplne pryc, neslo to jen tak hodit do kose 🤮 Taky jsem si myslela, ze pochva neni bezedna a prece kazda si umi nahmatat cipek.. nebo zapamatovat, jestli ma tampon nebo ne, ale evidentne to tak neni.