Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Potřebuju poradit, je mi 11 a vložky mi nejsou příjemné hlavně v tělocviku, proto chci vyzkoušet tampóny ale nevím jaké, nějaké s aplikátorem, přemýšlela jsem o jessa mini s aplikátorem nebo tampax taktéž mini s aplikátorem, potřebuju poradit které jsou pro vás lepší. ![]()
@tereza087 píše:
Potřebuju poradit, je mi 11 a vložky mi nejsou příjemné hlavně v tělocviku, proto chci vyzkoušet tampóny ale nevím jaké, nějaké s aplikátorem, přemýšlela jsem o jessa mini s aplikátorem nebo tampax taktéž mini s aplikátorem, potřebuju poradit které jsou pro vás lepší.
e-mimino je od 16 let @admin
@tereza087 píše:
Potřebuju poradit, je mi 11 a vložky mi nejsou příjemné hlavně v tělocviku, proto chci vyzkoušet tampóny ale nevím jaké, nějaké s aplikátorem, přemýšlela jsem o jessa mini s aplikátorem nebo tampax taktéž mini s aplikátorem, potřebuju poradit které jsou pro vás lepší.
Ptala ses spolužaček, jak to řeší? ![]()
@Kfětoslava píše:
Nevěřím, že 11 letá holka ví o existenci emimina
no píše to do 3 diskusí, tak těžko říct,
pokud je pravdivá, tak je moc smutné, jestli existuje 11letá, která se o těchto věcech nedomluví s mamkou,
ale také je možnost trolla
@Kfětoslava píše:
Nevěřím, že 11 letá holka ví o existenci emimina
Moje děti emimino znají, protože sem chodím já. Občas jim tu ukazuju vtipy v jedné diskuzi.
@free333 píše:
Ptala ses spolužaček, jak to řeší?
Tak v 11 letech bude ve třídě jedna z prvních, která to řeší, tam moc zkušeností neposbírá.
@tereza087 píše:
V jedenácti? Opravdu? Tampony nepoužívám ani ve 44 letech.
No tady asi uz tolik uzivatelek mini nenajdes…kazdemu vyhovuje neco jineho, nejlepsi je vyzkouset
@tereza087 píše:
Mohly by ti vyhovovat menstruační kalhotky, dcera má Snugs.
Tampóny vyzkoušej ty, co jsi psala, uvidíš, jestli to budou vyhovovat.
Fuj tampony jsou hnus, to si tam rovnou strč houbičku na nádobí ![]()