Tchibo - výrobce elektrospotřebičů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5468
23.8.12 21:25

Tchibo - výrobce elektrospotřebičů?

Docela se nám líbí vysavač z Tchiba, ale zajímalo by mě, jestli někdo neví, kdo pro ně spotřebiče vyrábí? Určitě to bude nějaká relativně známá firma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2506
23.8.12 21:28

@bumbinka ahoj, to nevím, ale vím, že z tchiba jsou věci dost kvalitní, takže bych se toho nebála :) asi před půl hodinkou jsem si objednala boty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.8.12 21:33

Já od nich hodně kupuju dětské oblečení a občas nějakou blbůstku, ale zrovna u takového výrobku bych ráda měla informací co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
23.8.12 21:38

Spis relativne znama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
23.8.12 21:51

Kupuju od nich ledacos a myslím, že na co dají svou značku, tam vyžadují kvalitu - ať už je to oblečení, nebo nádobí, nebo elektronika. Takže je vcelku jedno, kdo to pro ně dělá, ale oni garantují, že to není šunt, protože jinak by tím trpělo jejich dobré jméno. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5468
23.8.12 21:51
@janine24 píše:
Spis relativne znama :nevim:
??? :think: teď nevím, co tím myslíš

Já si myslím, že to pro ně někdo vyrábí v licenci… jako třeba spotřebiče v Ikea jsou myslím Electrolux nebo něco takového známého, čekala bych, že pro Tchibo to bude podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.8.12 22:04

Já mám od Tchiba kávovar. takže s vysavačem nemám zkušenost, ale známý mi říkal, že Tchibo má líbivé věci, ale nejsou prý moc kvalitní, tak fakt nevím :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
23.8.12 22:08
@bumbinka píše: ??? :think: teď nevím, co tím myslíšJá si myslím, že to pro ně někdo vyrábí v licenci… jako třeba spotřebiče v Ikea jsou myslím Electrolux nebo něco takového známého, čekala bych, že pro Tchibo to bude podobné…

Myslim, ze vybiraji ty nejlepsi a od nich to berou. Neco sidi, neco ne, ale berou to pro nekolik zemi, tak to asi ausus nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beeruuska
24.10.12 15:28

výrobce elektra u TCM

Dobrý den, také bych byla ráda za výrobce. Sháním starší typ vysavače od Tchiba, dodnes nemohu najít lepší vysavač, ale TCM ho pochopitelně již nanabízí, tak bych ráda oslovila výrobce. Pokud to tedy někdo víte nebo zjistíte, moc bych prosila o sdělení.

• Citovat
  • Upravit
5468
24.10.12 15:37

Na můj mailový dotaz mi tehdy napsali, že na základě dohody s výrobcem mi tu informaci nemůžou sdělit, nebo tak nějak… prostě, nevyrazila jsem to z nich, tak jsem si vysavač koupila jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
24.10.12 15:38

Jo, našla jsem ten mail:

Vážená paní XY,
mnohokrát Vám dĕkujeme za Váš e-mail.
Těší nás Váš zájem o naše výrobky.
Bohužel uvedené informace Vám v rámci našich smluvních podmínek s dodavatelem nemůžeme sdělit.

Předem děkujeme za Vaše pochopení.

V případě dalších otázek jsme Vám samozřejmě k dispozici!

S přátelským pozdravem
Váš Tchibo tým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beeruuska
24.10.12 15:41

Děkuji za info. Škoda…ale třeba ještě někdo bude vědět… já ten vysvač prostě sehnat musím :) Neviděla jsem od té doby lepší, s větším sacím výkonem a designově tak parádně ztvárněným.
Hezký den.
 V.

• Citovat
  • Upravit
3476
26.10.12 14:42
@Beeruuska píše:
Děkuji za info. Škoda…ale třeba ještě někdo bude vědět… já ten vysvač prostě sehnat musím :) Neviděla jsem od té doby lepší, s větším sacím výkonem a designově tak parádně ztvárněným.
Hezký den.
V.

Nevím jaký vysavač jste přesně chtěla, ale teď mají v akci tenhle
 http://www.tchibo.cz/…0011254.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beeruuska
26.10.12 15:00

Děkuji, ale já sháním ten, co se prodával 2008-2009, krásný ruční a hlavně super výkonný vysavač v podobě vázy http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
3476
26.10.12 15:22
@Beeruuska píše:
Děkuji, ale já sháním ten, co se prodával 2008-2009, krásný ruční a hlavně super výkonný vysavač v podobě vázy http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Tak ten jsem tam ještě nikdy v nabídce neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí