Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Jak dlouho dopředu objednáváte technickou?
Děkuji.
@Zlutapaprika1 píše:
Ahoj,Jak dlouho dopředu objednáváte technickou?
Děkuji.
tak asi záleží na vytíženosti daného místa
@vokishka píše:
tak asi záleží na vytíženosti daného místa
Tak vzhledem k tomu, že to dělám poprvé, tak se ptám…
S nadsázkou: Nevím, zda mám technickou přirovnat k objednání „návštěvy zubaře“.. min půl roku dopředu.. nebo jak…
Nakonec jsem volala známému a jak psal Cenarius, prý stačí pár dní…
Takže díky…
Cenarius se vyzná ![]()
Idealne to dej svemu servisakovi, at tam s tim zajede. Nebudou si na zenskou vymyslet ptakoviny.
@Lucie_Sx píše:
Idealne to dej svemu servisakovi, at tam s tim zajede. Nebudou si na zenskou vymyslet ptakoviny.
Taky to tak dělám.
@Lucie_Sx píše:
Naopak. Když jsem si vydělávala prodejem aut a jezdila na servisky, tak jsem byla za pár minut hotová. Po ženských se tam obvykle nevozí.
@Zlutapaprika1 píše:
Ahoj,Jak dlouho dopředu objednáváte technickou?
Děkuji.
Nijak, prostě tam rovnou zajedu.
@Zumpa přesně tak zajedu tam a osobák max hoďku čekání když je nejhůř a u náklaďáku jim tam necham klíče a az mají čas to udělají
@Čičorečka píše:
Naopak. Když jsem si vydělávala prodejem aut a jezdila na servisky, tak jsem byla za pár minut hotová. Po ženských se tam obvykle nevozí.
Zenska, co je tam „pracovne“, se nepocita
.
Povozi se po komkoliv, kdo si tam s autem prijede sam
.
U nás většinou par dni dopředu, pokud chceme konkrétní čas tak i týden/dva. Ale my se s tím ani jeden zabývat nechceme, takže nám tam jezdí mechanik a bez starosti.
@Lucie_Sx píše:
Zenska, co je tam „pracovne“, se nepocita.
Povozi se po komkoliv, kdo si tam s autem prijede sam.
Minimálně poprvé nemohli vědět, že jsem tam pracovně s cizím autem. A stejně to bylo v pořádku. Asi jezdíš na špatné místo, když se po tobě vozí.
@Čičorečka píše:
Minimálně poprvé nemohli vědět, že jsem tam pracovně s cizím autem. A stejně to bylo v pořádku. Asi jezdíš na špatné místo, když se po tobě vozí.
Nevim, byla jsem jednou
.
Je to i o lidech, staci narazit na blbce.