Technický dotaz - kuchyň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
1.9.16 09:09

Technický dotaz - kuchyň

Kočky mám praktický dotaz - jako daleko, kolik cm máte skříňky kuchyňské linky ode zdi? Myslím, že nemůže být skříňka přímo přiražená k omítce…nebo ano? Nebudou skříňky zezadu vlhnout, plesnivět, když nejsou ode zdi např. 5 cm pro ventilaci? Je to starší dům…
Prosím - podívejte se a napište mi - jak to máte doma vy? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1374
1.9.16 09:11

Cca 1 cm. Rodiče mají v domě vzdálenost větší, kvůli křivým stěnám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.9.16 09:14

@barbuchablond a kolik je potom vpředu ten přesah desky nad skříňkami?
Nám to dal řemeslník přímo na zed a přesah je 15-20 cm…Ale mě se to vůbec nelíbí, barák je vlhky a bojím se že linka navlhne a zpuchří :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.9.16 09:16

V novostavbě máme tak 1cm, u našich ve starším domě je asi 5cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
1.9.16 09:17

Spodní skříňky tak cca 8 - 10 cm? Kvůli zásuvkám a přívodu vody. Vrchní jsou až u zdi, ta je teda křivá jak prase, takže je tam 2 cm mezera nahoře a žádná mezera dole.

• Citovat
  • Upravit
970
1.9.16 09:21

Jde mi o přesně spodní skříňky:-) Jo, je to starší dům…mě se taky nelíbí že sporák vyčuhuje z ředy cca 5-7 cm dopředu, myslím že o to by se mely spodní skříňky posunout - pak by bylo vše v řadě a vzadu za linkou vy to větralo, přesun desky nad skříňky cca 5 cm…co myslíte, mám ho to nechat předělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
1.9.16 09:30

@ivvet nevím jak vlhnuti ale mě by vadil ten vycnivajici sporák sem strasne lemro stopro bych našla způsob jak se o něj prizabit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.9.16 09:33

@jeřáb to se nemůže stát, když deska linky přečuhuje 20 cm :mrgreen: Ale vypadá to příšerně…jsem to nechala děla chlapi samotné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.9.16 09:34

Mohu mit dotaz, vy nemate
vestavěné spotřebiče??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
1.9.16 09:36

Já je mám tak daleko, aby moc nepřečuhovala pracovní deska :) myslím, že to je skoro k 10ti cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.9.16 09:36

@tumpach ne, klasický sporák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.9.16 09:41

No nam prac. Desce je potreba pracovat, kdyz tam nacpu skrinky, tak se budu mlatit o hl
avu ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.16 09:44
@ivvet píše:
Jde mi o přesně spodní skříňky:-) Jo, je to starší dům…mě se taky nelíbí že sporák vyčuhuje z ředy cca 5-7 cm dopředu, myslím že o to by se mely spodní skříňky posunout - pak by bylo vše v řadě a vzadu za linkou vy to větralo, přesun desky nad skříňky cca 5 cm…co myslíte, mám ho to nechat předělat?

Cože? :lol: To dělal nějaký deb.il, ne? 8o

• Citovat
  • Upravit
1374
1.9.16 09:45

Pracovní deska má přesah 1 cm, víc by asi vypadalo dost blbě. Máme kuchyň od truhláře na míru. A skříňky v rovině se sporákem jsme měli i v 30 let staré polorozpadlé kuchyni. @ivvet přesah 20 cm - to by si teda pánové předělali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.9.16 09:45

@tumpach nějak nerozumím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie