Techno ve 4. měsíci

Anonymní
23.3.25 09:24

Techno ve 4 měsíci

Ahoj, je mi jasné ze tu asi hned dostanu bídu ale potrebuju se z toho aspoň vypsat. Mam naprosto bezproblémové tehu, jsem ve 4mesici 18+4tt a vcera jsem byla na technu. Bylo to pres den, v klubu kde se nekouřilo, vzduch tam jaks taky byl, často jsme chodili ven ale hluk tam byl opravdu velký a bylo to opravdu nahlas. Šli jsme tam v 7 a v 10 zase odcházeli, pila jsem celou dobu samozřejmě vodu, a cítila jsem se dobře, ke konci už teda únavu jen se opravdu cítím blbě vůči tomu hluku. Muze to mit na mimi nějaký vliv i do budoucna? Bylo to fajn ale uz tam chodit nebudu, za ty nervy mi to nestojí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
813
23.3.25 09:27

Já byla na koncertě Tří sester asi 14 dní před porodem. Syn si hezky kopal do rytmu a myslím, že mu to nijak neuškodilo :mrgreen: Teď je mu 9 a už si zpívá jejich písničky. Takže za mne to mělo jen pozitivní vliv :mrgreen: Ničeho bych se nebala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42205
23.3.25 09:29

A co by mu to mohlo udělat? 8o Neděs se každé věci, to dítě je v břiše hodně chráněné. Spíš mu škodí stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35913
23.3.25 09:33

Klid, nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
23.3.25 09:36

Hluk nevadí, ale zrovna techno…mu z toho muselo hrábnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8536
23.3.25 09:44

Max bude pak milovat techno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.3.25 10:10

Techno je samozřejmě strašně zdravá hudba. Mně vždy pomáhá na všechny nemoci. Šla bych tam ještě jednou :D :andel:

• Citovat
  • Upravit
532
23.3.25 10:11

To neřeš, už se stalo. :nevim: Pravděpodobně vůbec nijak. Nevim, co se vyvíjí v tom čtvrtém měsíci a jestli to nějak něco mohlo ovlivnit, kdyby jo, tak by to byl fakt jen sakra pech, nikoli nějaký daný důsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.3.25 10:11

V těhotenství jsem chodila první dva trimestry na spinning :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33732
23.3.25 10:26
@Anonymní píše: Více

Za jaký nervy? Nepila jsi alkohol, nebyla jsi v zahuleném prostoru. Jen hlasitá hudba. Klid, max bude mít prcek třeba taky rád techno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí