Těhotenské oblečení

• Otevřená skupina

Maminy z Plzně a okolí :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

461
18.2.10 20:32

Těhotenské oblečení

ahoj holky:) prosím o tip :) kde nakupujete těhu oblečení?? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1874
27.2.10 11:04

ahoj :-) tak já nakoupila dvoje těhu džíny v H&M v Olympii, trička zatim neřešim, hezký zlevněný tuniky měli v Promodu v Plaze, jinak ještě vim o obchodu pro těhu na Doubravce, ale je to drahý :think: co kus to litr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.3.10 15:40

Ahojky, ja si kalhoty koupila v C&A na Rokycanske. Akorát jsem chytla 50% slevu, tak to bodlo a tuniku jsem si objednala jednu přes net a jinak nosim normální, díky tomu pásu, co je na kalhotech to vypadá i pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
15.4.10 16:21

Ahojky,také jsem pěkné kalhoty koupila v CA na Rokycanské i super tuniku. Dnes jsem pokukovala V HM v Olympii,kalhot tam mají spoustu i kraťasy,ty také vypadaly suprově. Zmíněný obchod na Doubravce je moc pěkný,příjemná paní majitelka,co nemá objedná,fakt je,že je dražší ale zase Vám poradí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.10 17:41

ahojky,já je koupila v bazaru ,ještě je tu mam tak pokud máš zajem za pár korun ti je mužu poslad,nebo předat v plzni bčas tam jedu.Pokud máš zájem písni do eimeilu sem moc nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
27.9.10 14:19

Ahojky, já nosila secé těh. kalhoty z Promod v Plaze, jsou na dva knoflíky a vytahovací, takže to šlo celé těh. a trika jsem kupovala klasické akorát ty dlouhé, ted se to stejně nosí, třeba v Orsei a tílka tehotenské v HaM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
27.2.12 12:55

Těhu oblečení

Ahoj! Já jsem si koupila také dvoje kalhoty v HM v Olympii. Jsou s vysokým lemem a když máš delší triko, tak vypadají jako normální džíny s tím rozdílem, že neškrtí na bříšku. Jinak v CaA měli většinou jen malé velikosti, 34, 36.
Kde je ten obchod na Doubravce. Jak se to jmenuje?
Díky, Žany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny