Těhotenské oblečení - kde sehnat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenské oblečení kde sehnat?
Ahojky holky potřebovala bych sehnat nějaké těhotenské oblečení, hlavně teda kalhoty. Už žádné ze svých riflí nezapnu. Doporučíte mi nějakou značku obchodu, kde prodávají pěkné kousky za slušné ceny? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta0 byla jsi v happy mum? Ja teda po cele tehotenstvi nosila sve standardni obleceni, nic noveho jsem neporizovala, ale na webu happy mum bych si asi i vybrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta0 nevim odkud jsi, ale v Praze v Galerii Harfa maji i prodejnu. Jejich veci jsou šik, napadite, ale ne uplne za pusu. Tak uvidis sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta0 V H&M a C&A se dají koupit rifle nebo i jiné těhotenské kalhoty za normální cenu. Ale těhotenskou módu mají jen v některých prodejnách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jogrr Jojo z Prahy nakupovat se chystáme o víkendu, tak to tam projdu všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš to by bylo super kdyby něco měli. Nikdy jsem právě neviděla v takových obchodech těhotenské věci, ale asi jsem se moc dobře nedívala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta0 Jak jsem psala, mají to jen v některých prodejnách, třeba jen v některých nákupních centrech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 19-tého bude mít Lidl v akci těhotenské oblečení. Jinak kalhoty jsem koupila v C&A a posloužili skvěle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam několik kousku těhotenského obleceni z H&M a jsem s nima nadmíru spokojena. A maji prijatelne ceny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ti nevadí mizerný výběr a rifle např. skinny tak se v těch hm a ca dá sem tam něco najít. Ale je to dost horror (černá/bílá, někde mezi xxxl oblečením). Já si tam nevybrala nic.
Mám nakonec z bonrprixu, protože to bylo jediné, kde měli barvy, normální střihy (jako skinny v těhu fakt ne) a za slušnou cenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od čtvrtku je dětská a těhotenská móda tak tam budou mít kalhoty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne vyhovovalo H&M, přijatelné ceny. Koupila jsem si tam černé leginy a rovnou i sportovní kojici podprsenky, které si nemůžu vynachválit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit