Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muze to byt jen tím kusem. Počkej ještě treba týden pak znovu test a gynda
Muze to znamenat cokoli. Pockej treba dva dny a otestuj rano a uvidis, zda sili nebo slabne. Bud doatanes MS (muze slabnout, nez to odejde) a nebo bude silit. Kdyby slablo a presto MS nebyla, objednej se na gyndu, udelaji ti treba krevni testy ![]()
Existuji duvody, proc by mohla byt carka slabsi a tehotenstvi v poradku (pitny rezim, jina sarze, vada). Moznost spatneho konce je kazdy den. Meli by ty testy zdrazit. Takhle sis pridelala starosti, nez znovu ztmavne. Ale ja u biochemickeho mivala carku o dost svetlejsi.
@kacakaca ja mela bohuzel i stejne silnou a po tydnu MS dosla. Ale presne to muze byt, jak rikas, i vada testu.
Pockala bych tak dva dny a pak zkusila rano
pripadne pockat zase dva dny a zkusit a uvidis…
@Anonymní píše:
Dobrý den, včera jsem měla první den vynechání MS delala jsem si test dopoledne ne z ranní moči a čárka vyšla hodně výrazná. Před chvilkou jsem si dělala druhy test dnes tedy z ranní moči, ale čárka není výrazná jako včera. Predem dekuji za rady. První fotka test ze včera
Tak mě třeba vždy ráno vyšel test slabší než odpoledne u obou těhotenství, ale možnosti proč je čárka slabší je spousta. Nemusí to notně znamenat nic špatného
Ja to taky tak mela. Dokonce i druhy den byla carka slabsi. Dalsi den zas byla silnejsi a pak uz mi to potvrdil odber krve;)
Dobrý den, včera jsem měla první den vynechání MS delala jsem si test dopoledne ne z ranní moči a čárka vyšla hodně výrazná. Před chvilkou jsem si dělala druhy test dnes tedy z ranní moči, ale čárka není výrazná jako včera. Predem dekuji za rady. První fotka test ze včera