Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na zeleném testu ducha vidím. Počkej dva dny a když menstruace nepřijde, testuj znova. Ale vypadá to nadějně.
Já vidím náznak testovací čárky na obou. Ale možná k oplodnění došlo později, než předpokládáš, proto ještě není čárka úplně průkazná. Počkej dva dny a testuj zase z první ranní moči, držím pěst
Neporovnavej testy, různých značek. Udělej test za dva dny znovu.
@Anonymní píše: Více
V den MS bych očekávala výraznější čárku, ale pokud jsi měla opožděnou ovulaci, šance tam je.
@maminecka6 píše: Více
Tohle vypadá hodně dobře, ale promiň, nemůžu zapomenout na jednu tvoji drsnou diskuzi, kde se k tobě manžel nechoval zrovna hezky a docela mě mrzí, že sis z té diskuze nic nevzala. Pán Bůh tě ochraňuj ![]()
@Anonymní píše: Více
Já jsem měla u současného těhotenství v den očekávané ms sněhobílo, záleží na ovulaci, ale i koncentraci moči a samotném testu
Takže bych z toho asi nevyvozovala žádné závěry, čas ukáže
Moje sněhobílo už finišuje 30. tt ![]()
Ahoj holky, kdy většinou testujete? Od jakého DPO? Já jsem po Clostilbegytu, Ovitrelle a teď mám progesteron globule na 15 dní. Jsem tak 10-11 DPO a zatím 3 dny test negativní. 😔
@Chiruna25 píše: Více
Mela jsem podobny prubeh, moje snehobilo uz chodi do skoly ![]()
Zjevne ten mesic posunuta ovulace, i kdyz jsem ji mivala dost pravidelnou.
V takovych pripadech nezbyva, nez cekat, pokid ms nedorazi, opakovat test. Ja tehdy opakovala az po tydnu, loveni duchu neni moje oblibena disciplina ![]()
@Tess55 píše: Více
Ocekavana ms, tj cca 14DPO. Viz vyse, loveni duchu me stresuje vic nez cekani
Tech 14DPO byva uz pomerne spolehlive…i kdyz taky ne vzdy, hlavne, kdyz je ovulace nejista a clovek to jen odhaduje
@Beruska999999 píše: Více
Tak to jsme to měly dost podobně
Akorát mně už to bylo na druhý den jasné i bez testu, protože jsem si, stejně jako v prvním (úspěšném) těhotenství, strčila zubní kartáček do pusy a okamžitě mě natáhlo
Očividně u mě spolehlivější metoda, než test z ranní moči ![]()
Dobry den, fialový test před 2 dny, zelený test dnes rano. Dnes bych mela mit ms většinou prijde rano, zatím nic. Měl jste někdo takove duchy nebo je to na den menstruace moc slabý?